בוקר אור

מצוטטת

New member
תגידי../images/Emo35.gif

יכול ל'יות שהצבעונייה...& הפסים הנצנצנים וכאלה זו רימZיייייייייייה)))))))))) מצו' בשלב 'תעוררות מתקדם צהריייייייים רגועים לכל א@ילו שבחו3ה ה
והגשם התחרפנו כאן לגמרייייייי

קטי30

New member
פסס...פס... בואי רגע קוקיה../images/Emo194.gif

היא שייכת לקבוצת הנצנצים או לשאר ירקות
אצלה זה לא אדום זה מצ'(ש)ו מצ'(ש)ו יותר בכיוון של: אששששששששששששששששששששששש ותימרות עשן ואף אדום לא ישווה או יתחרה בלוהט הזה
המצחיק הוא שגם אני אדמדמה עכשיו חושבת מה לפרוייד היה לומר בנידון יש לך שמץ??? האם תוכלי להעשיר אותי ?? (ולא באורניום קרימנלית
)
ות וצהריים טובים ואפרוריים

../images/Emo5.gif

סביבות 2 בלילה הבוקר... אני בדרך אלוף שדה...בדרכי לביתה של אמי...המוקד 'תקשר אליי כי האזעקה הופעלה,והיא אינה עונה לטלפון... רועדת מאימה טסה בכביש תוך כדי התקשרות למשטרה..."בואי מייד,אנחנו יוצאים אליה עכשיו". פתום,בכיוון הנגדי לי רואה מכונית בזיגזג איום...מקפצת מהכביש למדרכה ונעצרת בין השיחים המפרידים את רמת חן מאלוף שדה...אוףףףףףףףףףףףףף...תאונה קשה נדמה לי... ואני אפילו לא מתלבטת...ממשיכה בנסיעת טירוף לאמא...היא לא עונה...פרצו לה הביתה...ורועדים לי הקורקבן,הטחול והלב בו זמנית. משטרה,מכבי-אש ואמבולנס...בפתח ביתה של אמי...בגמגום של רעד אני אומרת..."למה אמבולנס? וד"א באלוף שדה הייתה תאונה מחרידה לפני כמה דקות"... "יודעים.בואי נעלה לאמא"-הם עונים. אז לאמא שלום
...היא לא התעוררה מנסיון הפריצה אליה(מה הניסה אותם האזעקה שהופעלה). והבוקר בחדשות...נרצח ביריות רופא מאיכילוב במכוניתו,בדרך אלוף שדה. ג'יזסססססססססססס
ומילה טובה למשטרת גבעתיים...על שהגיעה עוד לפניי,במשלחת מורחבת ומצויידת,לאמי...כי היה חשש לחייה...5 דקות והם היו שם,מוכנים לכל מקרה

ורד 3

New member
איזה סרט

...ועוד אמיתי .....יותר גרוע משיקגו.... קטסטרופה....שמישהו יספר לי כבר משהו טוב שקורה במדינה שלנו ..שמעלה חיוך על הבוקר...ונותן סיבה ...להיות אופטימיים....
טוב לקרוא ששלום לאמך.... ולך ...
והמשך יום טוב ..לעומת אמש....

שיקגו...

גרתי שם פם כמה חודשים... יותר בטוחה מבטוחה הייתי שם, אפילו בשעות הקטנות של הלילה בצנטרום של הדאון טאון. זהו...נרגעתי

d a n i e l s 5

New member
אאוץ'....צמרמורת .

חמסה חמסה טפו טפו....שכך זה הסתיים אצל אמא שלך והכל בסדר . והרופא.....אללה יסתור, סיפור מזעזע . וואחד לילה עבר עלייך .......אשכרה סרט אימה ..... מקווה שעכשיו כולכם רגועים יותר.

קטי30

New member
סמאללה ../images/Emo5.gif

שמחה שלאימך שלום
איזה פחדדדדדדדדדדדדדדדדדדד צממממררררררררררררררמורררררררררת עשית לי
יום רגוע ושלו שיהיה לך קוקיה

שלום שלום לה...

ועוד איך שלום לה... ברגע שהתחילה להתלונן על כך שהאזעקה לא מספיק חזקה ושלא העירה לה... הבינותי שמאדדדדדדד שלום לה
הרבה מאד שנים לא חילחל לי פחד כזה כומו אתמול... תארי לך אותי בגימגום מאסיבי...תוך כדי כל האיברים ברטט אינטנסיבי
והתמוניה של הרכב המזגזג...לא יוצאת לי מהמיינד.

ועכשיו ברצינות רצינית

אין כמו אימא. וכמה שאנחנו מקטרים שהם נודניקים... אין עליהן..ועדיף הנודניקיות שלהן..על כלום. ואת נודניקית עכשיו, מה יהיה שתהייה בגיל השלישי? הגיל שחוזרים לילדות?

אני מודה...

על כל יום שיש לי לקטר על הקוטריי שלה
ואני...שם...במרומי הגיל ההוא... שום דבר בטח לא ישתנה... הרגלתי ילדיי לטוב...נודניקית היום - נודניקית מחר
מתיילדת הייתי,מתיילדת אשאר...מכירה עוד אחת כמוני...אני לא לבד

יערית

New member
וואו מותק

סיוט עברת לפנות בוקר,שמחה שבכיוונכם הכל עבר בשלום
כמובן שצר לי על משפחתו של הנרצח ועליו עצמו

וואלה...

אחול מניוק של סיוט... זה בדיוק הפחד מה מרעיד לי ת'קרקעית תמיד...אמא. צלחנו בשלום...
ההוא שם במכונית...לולא אמא בראש...סביר הייתי עוצרת ויוצאת לעזור...מתחלחלת למחשבה.

למעלה