בוקר אור

בוקר אור

{ושמישהו יסגור את החורף הזה כבר...} טוב..אז ככה... תגידו שלום לאקס.. זן שנפרדת לה מהבלונד המתועש אחריי שנים לטובת חום ערמוני........קצוץ :}} זה הולך לקרות היום בשעות בין הערביים... מפקידה את ראשי לידיו הנאמנות של מיקי... ותגידו שלום יפה...... לפותחת עונת התיירות החדשה שלכם.... גב' טייילור רוזנפלד שמיר בוגנים... שמהיום...היא....אממ.... {טוב נו לו מיגלית לכם}... רק תבינו שקיבלתי משרד לבדי ...ועוד כמה ג'ובות בתלושית... וסתם ככה בא לי להתקלד :}} בוקר אור עולם..בוקר אור אנשים...ובוקר אור ליום חדש...

מצוטטת

New member
בוקר טוב ../images/Emo97.gif

קמתי.......... מקווה גם להתעורר עד הצהריים (:)

בוקר קרר קרררר../images/Emo69.gif

גמני הולכת אצל "מיקי" שלי היום. "סיכוי" אחרון לחיים מאושרים. עוקפת את הנאורולוג בלי לאותת אפילו. אוי "מיקי" שלי,אהובי .

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בתקוה שהשרירים יתפקדו בחזרה כמה שיותר מהר

קטי30

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo124.gifסופי גשי הלום../images/Emo70.gif

עכשיו, כמו במשחק עם המלך והבנים איה היית
ומה עשית
|המורה-נחמה| שרירים
את יכולה לענות לי הפנטומימה תרגישי חופשי זה רק צריך להתחיל בהייתי רחוק, רחוק, ועשיתי כך: .......................................
בוקר טוב כפרע

ממממממממ אני אנסה ../images/Emo4.gif

הייתי ב
ציבורי, שם שמו ברקע כמה
ים מתוך
ובמשך 4 שעות עשיתי כך

קטי30

New member
יפה לך ולאס אוּחתי ../images/Emo8.gif

ואני חשבתי שכבר הלכת על משהוא יותר היפרקטיבי כמו זה: ===================>

בוקר אור ותגידו

בוקר נפלא למראה שחזרה לפסי הבלונד פלאטין לשפתיים האדומות ולסקרה השחורה זה קרה ממש אמש כמה שעות במספרה (גם) אניטה תעני זו אני היתה , והתעקשה להכין לכוווווווולם קפה. היה מאאאאאאאאאאמם! יצא עוד יותר מאאאמם נשאר רק את האורות לעמעם ותגידו בהצלחה מה כ'פאת לכם?:)) זה הולך להיות יום חשוב! פיסגתי משו
להת

קטי30

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo57.gif../images/Emo50.gif

יפה לך
ו
כי זה תמיד טוב

לבלונדינית ../images/Emo68.gif

גם לפני וגם אחרי.... מוקדש לך השיר יום נהדר לכולם

קטי30

New member
בוקר טוב, בוקר רטוב ../images/Emo182.gif

לבלונדני/ת לערמוני/ת לשטני/ת לשחור/דינית לשחור המקורי לציבעוני/ת ולקרחנות לכל אלו עם הפסים הנצנצים ושאר ירקות בוקר טוב לכולללללללללללללללללללללללללללללללללללכם/ן

לא שאני מיסכסכסת...

אבל האדמוניה כל בוקר כמעט פוצחת לך פה בבוקר טוב... ודפקא אותה שכחת... פ'סדר... היא בטח לא תעיר לך...או תראה לך כמה נפגעה נפשה...זו עדינותה שתמנע לה... אני רק באתי בתום לבב להעיר/להאיר...יען כי צרם לי

למעלה