בוקר אור......

exciterit

New member
בוקר אור......

אנשושים אנשושויות...{ושאר ירקות} מה קרה לפורום לאחרונה...הא? מיכלי – רוצה סיליקון..... נודי - רוצה כלב... אילנה – רוצה מצלמה.. פרעה - רוצה טיפים.. אגוזי – קיבל זין.. מכאן...הכל נקרא, ונראה אחרת..
ואני צריכה להיות ב7:00 במשרד.....נו מה כבר ביקשתי??? רק לישוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן........

a n a t i 3 3

New member
יש דברים שהצחוק לא ממש מתאים להם...

גם במחיר שהח'ברה לא יצחקו. בוקר טוב עולם

קטי30

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב ~ בוקר אור../images/Emo42.gif

לכוללללללללללללללללללללללכם/ן

קטי30

New member
~ב~ר~ו~ר~

כאילו דאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
מי ישמע אני לא אומרת לך א זה עכשיו ב
חולית עליך מדברית גם
ות לך אוחתי מואהההההההההההההההההההההההההההה

מגשימה1

New member
בוקר נהדר ומוצלח מאוד לכולנו../images/Emo24.gif

בוקר טוב אקסייטרית יום נהדר לכולנו

ממצב הסליקון?

לא בדיוק שרציתי סיליקון..ועוד בגדלים ובמימדים שאני רואה סביבי. דווקא אצלי זה לא היווה בעייה לעין..עמדו בגאון. עכשיו..זה כבר עיניין שלי אין ברירה..אז חשבתי היום ללכת לויקטוריה סיקרט..ולמדוד כמה גדלים..לראות מה יהיה הכי מעניין. ואחר כך.. שמעי יש כאן מתברר..בגלל הדתיים..חנות פיאות..משו משו. מה כייף? לא צריך לראות את פנינה הספרית..לא צריך לשבת שעתיים במספרה..שמים פיאה תיק תק..ויצאנו לעבודה. כמה שחושבת על זה..נשמע אחלה.. ואני יכולה אפילו לקנות כמה. ואז משנה לי תסרוקת. את יודעת איזה פאנאן זה יכול להיות..? אז הבוקר אני חושבת על סיליקון. על פיאות....ומתחיל לי להרגיש שזה לא יהיה קל..אבל יהיה מעניין. לגבי אגוזי שקיבל זין. אני הולכת לפגוש היום את ד"ר אגוזי. מעניין .... ואם ברצונך לישון...אל תחשבי על מאזנים...המספרים עוד יהרגו אותך...מעייפות...

פנקוטה1

New member
העדינות../images/Emo189.gif

הולמת אותך במצבך. תמשיכי כך ובמהרה בימיינו בעזרת השם הכל יהיה מאחורייך מחזיקה לך אצבעות

exciterit

New member
פפפפפפפפפפפ

המספרים אכן הורגים :}}} וכמו שטוען הפנקוט... זה השילוב של ההורמונים והלבלביות .......עם כל הנומרטורים. לישון.? יאפ...... עוד שלושה שבועות... ולא רגע אחד נוסף. אגלה לך סודית קטנה.... ראיתי....שפיאה...לפעמים גורמת לתחושה הכי מלאה גם מפבנים וגם מבחוץ.. אמא שלי... 5 שנים... בסרטן הכי אכזרי שאי פעם נולד... והכל עבר...... תחשבי חיובי.. תחשבי עמק הסיליקון...והתוספות החוקיות... :}}}

למעלה