בוקר אור...

exciterit

New member
בוקר אור...

תגידו זה חוקי לצאת לעבודה בשעות שכאלה????? זה חוקי לקלל את הבוסית ש'לי, שהחליטה שכל המאזנים יוגשו בזמן השנה?? זה חוקי לפנטז ולחלום איך אני מכניסה אותה לקפסה ומשגרת אותה לאיזה אי שכוח אל...? זהו...... 2007 הגיעה..... ונגמרו לי החיים.... יוצאת ב 6.....חוזרת ב 19:30 - 20:00.. פפפפפפפפפפפפפ תחזירו לי את הקיץ ומהר תחזירו לי את 2006...עכשיו ומיידי.. אין לי חיים..... אין לי אהבה... אין לי חבר... {מה. מה?......... מה?. גם לי מותר ..מכ'פת לי....}

a n a t i 3 3

New member
../images/Emo23.gifבוקר טוב../images/Emo23.gif

בוקר של פעמיים כי טוב...
בוקר טוב עולם

מגשימה1

New member
מרץ בעוד פחות מחודשיים ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

וכל החורף מאחור ואז מתחילה פריחה והתחממות וריחות נעימים באויר ועוד התחממות ועוד פריחה ועוד התחממות וקיץ וים והרבה הרבה הרבה שמש
וככה מרץ אפריל מאי יוני יולי אוגוסט ספטמבר ואפילו באוקטובר ובנובמבר ואפילו בדצמבר ..... , אבל בינתיים השמש תזרח היום ומחר אז שיהיה לך יום נהדר ושטוף שמש !

מגשימה1

New member
בוקר נפלא לכולנו ../images/Emo24.gif

אקסייטרית מחר 21 מעלות רק בשבילך , איזה כייף זה !!! וגם השאר יסתדר , 2007 פי אלף יותר טובה מ - 2006 תסמכי על סמוך

ורד 3

New member
לדיג לך

לך משהו..........??? קודם כל בוקר טוב ...זה כי אני מנומסת....... ועכשיו ....... את חוזרת לפוך...כשלי קר ואני עם מיליון שכבות ...גרביים עד הברכיים .........וטוכאס קפוא !!!! זה נראה לך נשק חוקי ?

קטי30

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב../images/Emo204.gifבוקר אור../images/Emo42.gif

ה
זורחת בחוץ מקווה בשביל הילדים שלי שהיום לא יהיה לו תירוץ עלוב כמו יורד גשם
והוא יבריז להם שוב לפעמים זקוקים ל Miracle
מאחלת לכוללללללללללללכם/ן בוקר נפלא יום נהדר ושיתגשמו כל ה Miracleלים שלנו .

הלכת רחוק עם חגיגות

השנה הלועזית..... אפשר להמשיך לדבר עיברית (-: בוקר טוב לך ולכולם!

למעלה