בוקר אור

בוקר אור

לאחר מספר לילות נידודי שינה ,הלילה השלמתי שעות ,מארבע אחר הצהרים ועד ארבע בבוקר ישנתי כמתה .. התעוררתי ליום חדש עם כוחות חדשים ותקוות חדשות.היום השקילה בשומרי משקל ואני יודעת שזיפתי ,והדרך ארוכה .אבל משנסת מותנים ביתר מרץ.

../images/Emo6.gifובדיחה לבוקר זה

אדם שימיו ספורים מבקש מאישתו יום יום שכשימות תכניס את כספו לתיבה ,שהכין מבעוד מועד,ותשים בקברו ,יום יום האשה נוצריה הדוקה מבטיחה לו ונשבעת במריה הקדושה .במותו מניחה האשה את התיבה בקברו ,חברתה נדהמת ואומרת לה את קוברת כסף? האשה משיבה אני נוצריה מאמינה חיבת לקים את הבטחתי לו,אז רשמתי צק שמתי בתיבה ,שיקום שיפדה אותו .

מלאור

New member
צחקתי תודה.

אולי תוכלי לעזור לי . איך מעבירים תמונה לאתר? תודה

העברת תמונה ..קובץ.

התמונה צריכה להיות בתקיה על שולחן העבודה .בתחתית הדף יש צירוף קובץ תלחצי על זה, יופיע לך עיון ,לחצי עליו.(בעכבר)עכשו נפתח חלון שולחן עבודה. בחרי תקיה .בחרי מה שאת רוצה לחצי על המקש בעכברולחצי על פתח זהו שלחי

CHEN39

New member
בוקר טוב

יום מקסים לכולן! יום הולדתו של בני הבכור מתקרב. יש לכן איזה רעיון להפתעה מיוחדת? אני אוהבת סיבות למסיבות ורוצה לשמח אותו. בנוסף , אתן חייבות לראות את הסרט : תחת שמש טוסקנה סרט מקסים על התחלות חדשות.. תשיגו דחוף וספרו לי אם אהבתן ביי בינתיים

CHEN39

New member
תודה תודה

רק בעוד שבוע וחצי. פשוט מנסה לארגן משהו...

רעיון להפתעה../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo91.gif

האם הילד אוהב סוסים? את יכולה לארגן לו שעה שעתיים רכיבה על סוסים. (אם יש באזור מגוריכם..) אפשר גם לארגן לו מסיבה קטנה עם החברים הקרובים באותה חווה, בתאום מראש. בסביבה שלנו זה מאד מקובל.
חברתי ערכה מסיבת יומולדת לביתה בת ה11 בבאולינג. הזמינה את החברים והחברות של הילדה. הם מארגנים שם במקום את כל היתר: אוכל, שתיה, עוגה.
את יכולה להזמין אלייך הביתה את החברים/ות ולהזמין ליצן (+פיצה, כמה חטיפים ועוגת יומולדת - זה אחלה וממצה לגמרי) יש מקום שנקרא "החלל המופלא". גם לשם אפשר להזמין את החברים/ות שלו וגם שם הם מארגנים ה כ ל.

מזל טוב

יום הולדת יום מיוחד ..התחילי בבוקר קשטי את חדרו בבלונים ..הכני לא מאכל שאוהב ..ותני מתנה..ככה לא יצפה לעוד הפתעה . יכולה לדבר אם המורה ולהגיע לביהס עם עוגה לכל הילדים בהפסקת האוכל ..בלונים גם מתאימים. אחר הצהרים עושה לו משהו מיוחד כמו רכיבה על סוס או גלישהת הרים ..לונה פארק ..סרט שאוהב ..בסיום מפגש עם משפחה או החברים במקדונלד ..או באולינג או משחקיה כלשהי. . והזול ביותר והקשה מסיבה בבית .. אז ,הרעיון יום שלם של בלויי ,לפי מה שאתם אוהבים .והכל בהפתעה .. מזל טוב !!

CHEN39

New member
תודה

רעיונות מעולים. בטוח שאיישם חלק מהם. לילה טוב חלומות פז

למעלה