בוקר אור

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
בוקר אור

לכולם, התחלנו את השבוע ברגל שמאל, אבל נקווה שימשיך ויגמר יותר טוב. אז מה שלומכם? סידי

ortal_sh

New member
בוקר טוב גם לך !!!!!!!!!!

אני כואסת עליך, אתמול באת וברחת לי , אה........ ילד רע ..... חוץ מזה מה שלומך , איך העבודה ?????? אני לצערי חולה קצת , אז נשארתי בבית . אור-טל

sidi

New member
רצת

לבדוק במילון איך כותבים כוע(א)סת?

ortal_sh

New member
חחחחחחחח

לא פשוט התרגשתי לראות אותך כאן על הבוקר ...... אז התבלבלתי ! אור-טל

sidi

New member
הבנתי

זה בהחלט מקובל, זה קורה להרבה
סידייייי

sidi

New member
מה שלומך?

חלילה לא ברחתי לך, פשוט לא היה לי כל כך מצב רוח וראיתי את ההודעה שלך רק היום בבוקר. אצלי הכל בסדר, כרגיל עובדים. ואת? עושה צרות? מה פתאום חולה עכשיו?

ortal_sh

New member
אתה רואה מזה ....

דווקא עכשיו , שכבר מזג האוויר התחממם - אוף מעצבן והכי מעצבן שקמתי ב- 6:00 בבוקר ללכת לעבודה והרגשתי רע ומאז אני ערה לפחות הייתי מנצלת את זה לשינה טובה ! אני מקווה שאני יחלים מהר ,אני שונאת להיות חולה !!!!! אור-טל

sidi

New member
רגע

אני לא מבין, למה את לא מתחת לשמיכה באמת? עם איזה ספר טוב וכוס תה. יאללה לכי לנוח!!! החלמה מהירה!!!

ortal_sh

New member
כי........

כאן יותר נחמד לי להעביר את זמני, אבל באמת זה רעיון טוב ...... אני יאמץ לי אותו עוד מעט ..... בנתיים אני פה
תודה על ההצעה והאכפתיות ...... אתה באמת חמוד ........ אור-טל

shir23

New member
בוקר טוב

אין לי הרבה מצב רוח היום. אבל אני מקווה שזה ישתפר.. מה שלומך?

@@

New member
שירושששששש.....

למה אין לך מצב רוח היום?????. זה קשור אליו? יותר מידי מחשבות וזיכרונות צפים? אם כן, תארזי את כל זה בעטיפה אחת גדולה ותשליכי אותה לפחחחחחחח כי זהו מקומה. אצלי בסדר גמור מידי פעם חודרים לראש שלי כל מיני זכרונות , זה טבעי לחלוטין אבל אני מיד מנטרלת את עצמי מכל אלו וחושבת על דברים יותר חיוביים, אתמול חברה באה לבקר אותי, והיה לי ממש כייףףףףףףףף כנראה ששכחתי את כל אלה מסביב והתעסקתי רק בי ובו, צריך להיות אופטימי בחיים רק כך נוכל להתחזק. אוהבת ויום נפלאאאאאאאאאא עם הרבה מצב רוחחחחחחחחח שלך ריקי

sidi

New member
היי

אני לא אשאל מה שלומך כי כבר הבנתי שלא משהו, אני מקווה שבאמת יהיה שיפור. אצלי הכל בסדר, רגיל, אין חדש, אין ישן, הכל אותו דבר, שום דבר לא ישתנה, הכל כמו אתמול.... להמשיך?
שיררררררררררררר יהיה בסדר!!!! סידייייייייייייי

ortal_sh

New member
שירושששששש .....

גם אני מקווה שמצב הרוח שלך ישתפר !!!!!! הגעת למקום הנכון , רוצה לשתף אותנו למה אין לך מצב רוח , אולי נצליח לשפר לך את המצב רוח !!! נכון חברים ? אור-טל

jess ועוד

New member
בבוקר כזה ואני שואלת למה???

למה דווקר בבקרים כאלו בימים כאלו שמים את השירים הכי יפים שיש צריך לבכות צריך לצעוק בשביל השירים האלו???? כן בוקר קצת קשה לא ממש מפוקס מקווה שניכנס לפוקוס מהר כי זה מצב לא אפשרי ג´סיקה

@@

New member
ג´סוס.....

את מה זה צודקת, תמיד בימים נוראיים כמו היום, שמים את השירים הכי יפים ורגועים, שלי אישית מאוד נוגעים בלב ועושים לי לא הכי טוב שבוע טוב ורגוע, אם יש כזה אוהבת אותך ריקי

GALI02

New member
סידיק|חיבוק

היי סידי! מה קורה? איך הולך בעבודה? אצלי הכל כרגיל. אוטוטו מתחילה ללמוד
שיהיה לך אחלה שבוע למרות הכל. גילי

למעלה