בוקר אור סוף השבוע הגיע החג בפתח והבאתי לכאן באיחור קל תעוגת יומולדת מישהו רוצה פאי?
G gilad269 New member 5/10/06 #1 בוקר אור סוף השבוע הגיע החג בפתח והבאתי לכאן באיחור קל תעוגת יומולדת מישהו רוצה פאי?
נ נרקי New member 5/10/06 #2 התפוצצתי מאתמול../images/Emo3.gif בוקר טוב! יש לי יום מגניבבב!!! בערב מסיבההההה במועדון בתל אביב
מ משיייי New member 5/10/06 #3 בוקר טוב../images/Emo42.gif אני מ6 פה ושכחתי לציין שבוקר חחחחחחחחחחחחח
ס סופה10 New member 5/10/06 #4 בוקר טוב../images/Emo13.gif וואלה באמת סוף שבוע איך בא לי עכשיו פאי עם קפוצ'ינו..... שיהיה לכולם יום טוב עבודה נעימה וחופשה מהנה.... תהנו מסוף שבוע מתוק סופונת!
בוקר טוב../images/Emo13.gif וואלה באמת סוף שבוע איך בא לי עכשיו פאי עם קפוצ'ינו..... שיהיה לכולם יום טוב עבודה נעימה וחופשה מהנה.... תהנו מסוף שבוע מתוק סופונת!
כ כוכב בשמיים New member 5/10/06 #5 בוקר בוקר../images/Emo42.gif איזה כיף מרגישים כבר את הסופ"ש פאי נשמע מצוין גלעד לחכות לעוגה בדואר?
G gilad269 New member 5/10/06 #7 חשבתי שיש מפגש בדואר היא לא תהיה טריה אם כבר בדואר אני יכול לשלוח לך ארגונית.רק תתני תכתובת
כ כוכב בשמיים New member 5/10/06 #9 ארגונית../images/Emo9.gif באמת חשבתי שהגיע הזמן שיהיה לי יומן, גם אני רוצה מאז ומתמיד כל התאריכים אצלי בראש, אף פעם לא הייתי בחורה של יומן אחד אולי באמת אני אקנה לי לתחילת הלימודים
ארגונית../images/Emo9.gif באמת חשבתי שהגיע הזמן שיהיה לי יומן, גם אני רוצה מאז ומתמיד כל התאריכים אצלי בראש, אף פעם לא הייתי בחורה של יומן אחד אולי באמת אני אקנה לי לתחילת הלימודים
מ מותר לי New member 5/10/06 #10 פאי תפוחים? ../images/Emo99.gif תביא!!! אפשר גם פאי לימון, כל השאר לא כ"כ מעניין עוד מעט אני יוצאת מההורים, חוזרת הביתה... ושוב לא יהיה אינטרנט... חיבוק ענק לכולכם! אני באמת באמת התגעגעתי! ואיך אפשר לשכוח... בוקר טוב!!
פאי תפוחים? ../images/Emo99.gif תביא!!! אפשר גם פאי לימון, כל השאר לא כ"כ מעניין עוד מעט אני יוצאת מההורים, חוזרת הביתה... ושוב לא יהיה אינטרנט... חיבוק ענק לכולכם! אני באמת באמת התגעגעתי! ואיך אפשר לשכוח... בוקר טוב!!
D Dolphinea New member 5/10/06 #11 בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif פאי נשמע מעולה על הבוקר... תביא ביס
ה העכביש2 New member 5/10/06 #14 בוקר בוקר. פאי תפוחים ../images/Emo31.gif אבל אמריקן פאי יתקבל בברכה!!!! אחלה סרט