בוקר אור

אדזה

New member
עמליה

המצגות שלך נהדרות ,המשיכי לעשות זאת,אני מניחה שגם את נהנית מכך,אני למשל מקבלת הרבה מצגות באימיילים ולא יודעת איך להעביר זאת לפורום וחבל,ניסיתי כמה פעמים ולא הצלחתי לכן נהנית שמישהו אחר עושה זאת ולא פעם נתקלת במצגת שכבר ראיתי אותה,אבל מה זה חשוב העיקר שאחרים נהנים לראות אותה.בהזדמנות זו אני שולחת לך תודה ולכל מי שטורח על כל מה שהעברתם ועל כל מה שאתם עתידים עוד להביא לנו.אוהבת אותכם.

אדזה

New member
קיבלתי באימייל

קיבלתי באימייל וזה תמיד אקטואלי,כדאי להיזכר,להפנים וליישם. אם גבה ליבי אם יצא דבר שגוי מפי, אדוני הוא עדי שזה לא אני, אלא השד שיושב בתוכי והשתלט על מוחי. ולכן לקראת יום הכיפורים הקרב, את מחילתך אבקש. ומבטיחה אני שבשנה החדשה, לא אתן לאף שד עלי להתלבש. אשמור על מוצא פי אעשה כמיטב יכולתי להרחיק שדים ורוחות מנבכי נשמתי שלא יסיטו אותי מדרכי. רוצה להיות אופטימית, אוהבת ואמיצה, לצאת מהביצה להיות לעזר לאהובי ומקור של אור למקורבי. מקוה שמשאלותי יתגשמו ובעוד שנה נפגש (אפשר לקבוע בשעה שש) בבריאות מלאה, ועם תחושה שהעולם יפה וכוחנו עולה. ממני חברה, אחות, גיסה, דודה, בת דודה, רעיה, אמא, חמות. ואם שכחתי תואר כלשהו הרי אוהבת ותמיד תומכת עונה על הכל.

harushsm

New member
אודה על נחקרים לתיזה בגרונטולגיה

הנני סטודנטית לתואר שני בחוג לגרונטולוגיה (חקר לימודי זיקנה) באוניברסיטת חיפה. הנני עורת מחקר בנושא ירידה בשמיעה בגיל שישים פלוס. שאלון זה מיועד לאנשים בגיל 60 ומעלה. כדי למלאו יש להקדיש כעשרים דקות בלבד. אודה מאד למי שמוכן לענות על שאלון במייל או טלפונית אם ישלח אלי מייל ויידע אותי (נא לציין האם יש ירידה בשמיעה או לא). השאלון הינו גם למי ששמיעתו תקינה וגם למי שיש לו ירידה בשמיעה כתוצאה מהגיל. שאלון זה הינו אנונימי. שתהא שנה קסומה והרבה בריאות וחיוכים. תודה מקרב לב, סמדר - דוא"ל: [email protected]

למעלה