בוקר אור. .

L A G U N A

New member
בוקר אור. .

יש למישו מושג מה זה אומר????. אני רוצה לציין שכשאשר אני מתקינה מסנגר 7 וחצי הוא עולה ללא בעיות ומסנגר 8 לא רוצה לתפקד מה קורה יש למישו מושג .. תודה והמשך שבוע נעים ..

בוקר טוב לגונה

ובוקר טוב לכולם ולגונה בקשר לבעייתך כנראה שבאמת מנגר 8 לא מתאים לך ,אבל אם הוא לא רוצה לתפקד ,את יכולה לנסות או להוריד את הרשמי מהאתר של msn או למשל אצלי שאני מתקין תוכנה חדשה אז זה שואל אותי אם לבטל את החסימה של חומת האש על התוכנה ,אז תיכנסי לחומת האש שלך ותבטלי את החסימה על התוכנה שלך ,וגם מסנגר 7.5 לא רע בכלל. מקווה שעזרתי. בוקר טוב ויום טוב לכולם.

L A G U N A

New member
מהמר .. כנס בקשה

בעבר המסנגר הזה היה פועל יופי טופי התכנית תיקתקה ללא בעיות פתאום עכשיו לא בא לה לעלות ומבחינת החומת אש אים שום חסימה בדקתי ~ ! אני יפרמט תמחשב רק בשביל הדבר הזה עכשיו ! זה מעצבן שלפני 5 ימים זה עלה לי ועכשיו לא ..

L A G U N A

New member
יש לי עוד שאלה ברשותכם ..

אם אני רוצה לכוון את המחשב שייכבה לי אחרי כמה שעות .. האם ניתן ... כי למשל אם אני עושה קליק ימיני על שולחן העבודה ואז מאפיינים ואז שמר מסך צריכת חשמל יש שם מצב שינה רק שאפשרתי מצב כזה אבל לא קורה כלום . ! מישו יודע אם אפשר לכבות מחשב לגמריי בזמן קצוב ...

L A G U N A

New member
אחריי ניסויי קטן ..

הגעתי למסקנות הבאות כשאני שמה את הממחשב במצב שיינה הוא ניכבה אחרי הזמן שהקצבתי לו אבל הבעיה כאשר האנטרנט מחובר.. וכמו כן המסנגר והאייסיקיו ובדקתי את זה גם אם רק האנטרנט מחובר בלי שום תוכנה נלויית אז המחשב לא ניכבה!!! אז הלכתי למחשב שלי קליק ימיני מנהל התקנים מתאמי רשת ואז צריכת חשמל ושמתי שם וי שהתקן זה יכול לכבות תמחשב משו כזה.. קיצר לא ניכבה ולא נעליים כשאשר יש אינטרנט מחובר לא ניתן להגדיר מצב שיינה .. למישוו יש תשובות בשבילי איך בכל זאת אנימ כבה תמחשב אוטומטית כשאר הכל פועל כולל האינטרנט!

אממ לגונה ....

ניסית את פותר הבעיות של המסנג'ר כי גם לי לפעמים זה עושה שגיאה אז אני נעזר בפותר בעיות של המסן וברוב המקרים הבעיה נפתרת לי את מוזמנת לנסות ,בהצלחה :)

מהמר ולגונה שלום

לגונה- גם לי יש בעיה עם המסנג'ר 8 המנוול הזה לא מתחבר לי ופעם אחת שהתחבר...מחק לי את אנשי הקשר וחזרתי למסנג'ר 7.5 ואלללללללללללללל תפרמטי...כי זה מה שעשיתי היום...ולא עזר מהמר- ניסיתי גם את עיניין חומת האש...וכלום לא עוזר חלק מצליח להם וחלק לא אז נמתין קצת וזהו יום טוב לכולם ושבוע עטוב

זה ממכר

New member
חשבתן אולי להוריד התקנה אחרת?

מחקו לגמרי את המסנגר ותורידו מאתר אחר והתקינו

ניסיתיייייייייייייייייייייי

מחקתי את גירסה 7.5 הורדתי והתקנתי מטיפו...לא הלך מחקתי וניסיתי ממיקרוסופט...גם לא הלך בקיצור כולי בוכיה... סתם פירמטתי אוףףףףףףףףףףףףףףף

אה שכחתי להגיד לך שגם משם ניסיתי

ולא הלך... ועכשיו עשיתי שחזור מערכת כי אחיין שלי גרם איזה נזק....אני אנסה שוב ותודה...אם אני אצטרך (ובטוח שכן...כי אין לי מזל עם המסנג'ר)....אני אשלח לך מסר

למעלה