בוקר אור!

John611

New member
בוקר אור!

פיההה, לפני שנה וחצי הייתי פה בערך, עם משתמש אחר... עכשיו אני בתקופה שאני זוכר מלא מלא חלומות, אז פתאום נזכרתי בחלומות צלולים אז נכנסתי לפורום - קראתי טיפה חומר באתר לפני שהלכתי לישון אתמול ובוף - ! חלום צלול כבר הלילה
גם לפני שנה וחצי לא הייתי צריך לעשות כלום בשביל לקבל חצלול - רק להגיד לעצמי שאני אחלום הלילה חלום צלול זה הכל, אומנם זה כיף אבל יותר כיף זה ווילדים שמתי שבא לך חלום צלול - פשוט עושה את הריטואל המוזר הזה והנה חצלול, בשיטה שלי זה מדי פעם כן מדי פעם לא... אז החצלול שלי בכלל התחיל בתור חלום מוזר, בחלום 2 אנשים שחורי עור רודפים אחרי ברוחוב הומה אדם,אני לא מרגיש שום פחד מהם, בתוך תוכי אני בכלל יודע שזה חלום צלול אז לרגע אחד אני עוצר חושב האם יש מצב שזה בכלל חלום, ניסתי להיזכר בטכניקות לבדיקת מציאות - אני מסתכל על שלט אחד שבדיוק היה מולי - הסתכלות ראשונה - היה רשום בו "דודי מזגנים" נראה לי, עצמתי חזק את העיינים פתחתי ובאותו שלט היה רשום "תפוחי השרון בע"מ".. מוזר - ומכאן הבנתי שזה חלום צלול - שמתי לב שהצלילות ממש ירודה - אז אמרתי לעצמי כשאני אפתח את העיניים הצלילות תהיה ברמה מקסימלית - עצמתי חזק חזק - וכשפתחתי באמת הצלילות השתפרה לגמרה! המשכתי להסתובב ברחוב - וזכרתי מלפני שנה וחצי שאני הכי נהנתי לדבר עם אנשים ולקחת סמים קשים (אני יודע שזה נשמע שזה נשמע נורא - אבל זה הדבר ההכי הזוי שאפשר לעשות בחלום).. אז פניתי לאחד האנשים ברחוב ואמרתי לו שכדי שהוא ירוץ ויברח כי אם לא אני ארצח אותו בצורות ההכי נוראיות שיש - הבן אדם הקירח כמו שאני זוכר הסתכל עלי במבט מפוחד ושאל אותי מה קרה לי - משום מה פתאום הרגשתי פחד שזה אולי לא חלום - הוצאתי את הפלאפון שלי בשביל לדבוק מה השעה וזה בכלל היה פתאפון אחר משלי, שמחתי שפשפתי את הידיים וכשהיסתובבתי בחזרה לבן אדם - הוא כבר התחלף בדמות של חברה שלי.. שאלתי אותה אם היא יודעת איפה היא נמצאת, היא אמרה אני ברחוב, אמרתי לה שהיא טועה ושהיא רק בראש שלי, והיא צוחקת עלי ואמרה לי שאני אסביר את עצמי יותר טוב, ואני כמו טיפש ביזבזתי מלאא זמן על לנסות להסביר למוח שלי מזה חלום צלול... היה כיף אחרי מלא זמן..! וזה גם היה חלום ארוך לאללה

lashlushon

New member
מסקנה

אל תדבר עם המוח שלך! הוא ינסה לשכנע אותך שאתה ער. אה, כן. כל הכבוד!

John611

New member
לדעתי אתה טועה

לדעתי הכי כיף לדבר עם אנשים בחלומות - זה אמצעי ישיר לדיבור אם התת מודע. שינסה לשכנע, לא יצליח.. באמת אין לי מושג למה ניסתי להסביר לחברה שלי שהיא בחלום שלי, יענו הרגשתי ממש מחויביות להסביר לה.. הזוי לגמרה
אבל זה כל הכיף.. אני רוצה לפתוח דיון על המלצות מה לעשות בחלומות צלולים - פעם היה כזה דיון, והיה ממש כיף יענו כל אחד נתן את הרעיונות שלו ואת החוויות שלו וככה אנשים אחרים יכולים לנסות.. נראה לי שהפורום די יבש לא?

lashlushon

New member
מסכים

משום מה אני אמרתי לא לדבר עם התת מודע, אבל התכוונתי למעשה לא לדבר איתו על עצם הוויתך בחלום צלול, הוא ממש לא אוהב שאומרים לו את זה... הדיון הזה עדיין קיים פה. אני לא חושב שצריך עוד אחד.

silverhawk

New member
אני מסכים

דיבור עם דמויות יכולה להיות חוויה מעניינת ביותר, ויותר מכך, היא יכולה ללמד אותך רבות על עצמך (בהתחשב בעובדה שאתה מדבר למעשה ישירות עם תת המודע שלך). יבש? אולי, אבל ככה זה בתקופה של חילופי גולשים.
מה שכן, אני מסכים עם הצעתך, לאור העובדה שגולשים בפורום אנשים חדשים, בהחלט יש מקום לשירשור רעיונות נוסף. מייד ייפתח.

silverhawk

New member
ברוך שובך לפורום!

באיזה ניק כתבת פעם? בנוגע לחצלול, קודם כל - מזל טוב! הוא נשמע ממש משעשע ומהנה. רק הערה אחת - מומלץ בחום שלא לעצום עיניים במהלך החצלול. במרבית המקרים פעולה שכזו תוביל להתעוררות.

John611

New member
תודה על הטיפ..

אני כבר לא זוכר איזה ניק, אולי משהו עם יונתן.. אני זוכר נראה לי שנהיית מנהלת, יש מצב? שעוד ווריטי היה מנהל, ולוסידגסט היה כאן.. היה מגניב

silverhawk

New member
שנהייתי מנהלת? אני בספק

אבל אולי כשנהייתי מנהל.
ובהחלט :)

למעלה