בוקר אור..

בוקר אור..

עם כזה לילה מי צריך בוקר..? צריכה עוד לילה... שיהיה לכם יום מקסים ובבקשה תגיבו הרבה קפה שחור וחזק...

mr_lonely

New member
בוקר טוב ויום טוב

משתוללות כל הלילה ועכשיו אני צריך לסבול את הנחירות שלהן עד הצהריים

בוקר...בוקר...

עכשיו קמתי אחרי סך הכל 4 שעות שינה... שניה אני מכינה קפה וחוזרת... שיהיה לכם יום טוב ...

זודי

New member
לפחות את ארבעת השעות ישנת טוב?

מקוה שהכרית לא רטובה. ואיך המרגש הבקר? הספקת כבר לחייך? תרגישי טוב חמודתי. ואם את רוצה שאשכיח לך אותו רק תודיעי אשתדל למענך חומד

הכרית לא רטובה כי השתמשתי בטישו...

קיבלתי הודעה על הבוקר וברוב טיפשותי חשבתי שזה הוא שאולי מתנצל... כמובן שהוא ממזמן שם אותי מאחורה... חשבתי שאני יודעת לקרא אנשים ובתור אחת שהיתה ידידה שלו במשך שנתיים וחצי הייתי בטוחה שאני יודעת לקרא אותו... מסתבר שעשיתי מעצמי רק צחוק... וזה כואב יותר מהכל... וכן אני רוצה לשכוח את הזבל ... רק שעכשיו לא יודעת כל כך מאיפה מתחילים...

מיואשת3

New member
תתחילי בזה.......

שתנסי לא להכניס אותו בכול משפט שני שלך..... תפסיקי לנסות לחשוב מה הוא עושה מה הוא חושב... תתחילי לחשוב מה את עושה הלאה.....

מה זאת אומרת מה אני עושה הלאה...

אני מוצאת חבר והולכת לנפנף לו בזה בפרצוף...חיחיחיחי סתם נו, לא יודעת מה אני עושה הלאה... אולי אני אכין לי משהו לאכול... מה ז"א מה אני עושה הלאה? אין לי מה לעשות יותר בעינין הזה... אמר מה שאמר , בעט איפה שבעט, הכאיב איפה שהכאיב... אני פשוט צריכה לקבל שככה הוא מרגיש וזהו.(איכשהוא הלב לא מקבל את זה עדיין...אוף) אולי אני אצא לקניות היום... כאילו יש לי כסף באמת...

מיואשת3

New member
מכירה את זה?.

"קחי לך תפוחים ותמרים המתיקי את יומך הוא לא שווה את הכאב שמתרוצצ אצלך בלב" איי רייס מיי קייס!!!!!

זה לא כזה קל לי מיואשת...את חייבת

להבין... הבן אדם יושב אצלי טוב טוב על הלב... זאת הרגשה נוראית לדעת שאני לא ממוקמת אפילו קרוב לשם אצלו...

זודי

New member
לא חבל על הטישו? ואני רציתי ללגום

את דמעותייך. אולי תביני שאם הוא הוליך אותך שולל החסרון הוא בו ולא בך. ואל תצפי להתנצלות מנצלן. בשבילך הוא מת לפני שהכרת אותו ודי

ברור שהחיסרון הוא בו...

אבל בתור אחת שעשתה צחוק מעצמה אני לא רואה את זה ככה כרגע... אני פשוט מרגישה נבגדת ופגועה... זודי יקר- הוא באמת בן אדם די מקסים פשוט הקטע הזה הרס לי הכל... ומה שנשאר לי זה טעם מר בפה...כל המתיקות פשוט התמוססה ונעלמה לגמרי... אולי עדיף ככה מאשר לנסות איתו ושזה לא ילך...כנראה שזה לטובה...

זודי

New member
תומיסקמ וזכב גהנתמ קותמו םיסקמ םדא ןב

קוחצ ומצעמ השעש הז אוהו .םינש המכ וילע תזבזב אלו ןמזב וינפמ הכיסמה תא ריסהל תחלצהש חומשל הכירצ תא ?הללגב תוכבל הכירצ תאש תוקיתמו

זודי

New member
הפלא הארור הזה עד שמאפשר לי לכתוב

תגובה הופך אותה. אבל שלחתי אותה שוב. ואל תגידי שגם הפלא שלי מתוק ומקסים כשהוא בוגד בי ועושה ממני קרקס. אז לא עשיתי מעצמי צחוק.

למעלה