בוקר אור..

זודי

New member
לשאול ודאי אפשר השאלה היא מה זה יתן

כי צדקה מיואשת - הבחור נשוי ו... זקן בן 42 אך צעיר ברוחו ומומחה בפזל ובעיקר באחוי שברי לבבות. אז זוג לא יצא אבל אהבה יכולה לצמוח

חיחיחיחי...אני לא מחפשת כרגע

אף אחד תאמין לי...:) אתה יכול להיות רגוע... זה טאק עם השטויות שלה... שאלתי כדי סתם לדעת עם מי אני מדברת... אגב, 42 זה ממש לא זקן! רק 3 שנים מגיל 39!!! אני מקווה שאתה מדבר במילים כאלה מדהימות גם לאישתך...

זודי

New member
משתדל תמיד אך בחיי היום יום יש גם

מתחים ועצבים לפעמים. החכמה היא כמה שפחות וכמה שיותר מהר לפייס ולהתפייס ואני מקוה שעומד בזה בכבוד אבל זה אשתי צריכה לומר ולאשר.

זודי

New member
אני חושב ובכל אופן מקוה שהיא לא צריכה

שיגלו לה את זה ואם כן אז מצבינו חמור. האמת שתמיד טוב לשמוע דברים טובים על מישהו אהוב אבל זה בתנאי שיודעים את זה לבד ומאמינים בזה

זודי

New member
בן אדם מקסים ומתוק מתנהג בכזו מקסימות

ומתיקות שאת צריכה לבכות בגללה? את צריכה לשמוח שהצלחת להסיר את המסיכה מפניו בזמן ולא בזבזת עליו כמה שנים. והוא זה שעשה מעצמו צחוק

../images/Emo25.gif לך זודי...

תראה, קשה לי עכשיו לומר את זה אבל הוא באמת בן אדם מאוד מיוחד ... הרי לא הייתי מבזבזת עליו שנתיים וחצי ככה סתם... אני פגועה כי הוא דחה אותי ...דחיה תמיד פוגעת לא משנה איך עושים אותה הרי... אתה מתוק מתוק ותודה על המילים שלך...

טאKילה

New member
שששששששששש...

אל תפריעו תנו להם לזרום. אולי יצא זוג מאושר מתוך הפורום שלנו.

טאק! את יודעת כמה זמן יקח לזודי

להדביק את כל חלקי הלב שלי? זו עבודה קשה נורא להתחיל לחבר 1846348 חתיכות קטנטנות...

נו סיפור חיי.... חיחיחיחי

זה בסדר מיואשת ... אל דאגה ! לא יקרה ביני לבינו כלום! הוא רק חמוד שהוא עוזר לי עם המילים הנחמדות שלו... כל הטובים תפוסים או אהממ אהמממ.....

מיואשת3

New member
כבר אמרו ...

זה שמצוי אינו רצוי....... וזה שרצוי אינו מצוי... וזה שרצוי ומצוי נשוי.....

זודי

New member
תגידי את בכלל יודעת לטעות?

ואם לא הייתי נשוי כבר ממזמן הייתי אצלך.

טאKילה

New member
אם הוא טוב בפאזל...

הוא ידביק הכל מהר, ולנדמה של מיואשת, אם הוא נשוי אז החיבור ישאר לאחר. אין ספק מישהו ידע לעשות את זה נהדר.

יא טאק! תודה !

אני מקווה שאותו אחד יעשה עבודה מהירה... כי הצלחתי עד עכשיו לחבר רק 2 חתיכות בלבד... וואו! הוא יצטרך להיות סבלני...חיחיחיחיחי...

שלום בננות...

חזרתי... קוטי מה קורה? עדיין עיניים אדומות? מיואשת מה עם הסוכה? מקושטת? סוף סוף המלפפון + בן גדול הקימו את הסוכה .. עכשיו סיימנו לקשט.. איזה באלגן.. ומה ככה עם כולם? יש חיוכים? אני גיליתי שאני מתנהגת כמו נערה בגיל ההתבגרות שקבלה מחזור.. פעם צוחקת פעם בוכה.. מתגעגת ובוכה צוחקת ומתגעגעת...

עכשיו אני פשוט שוכבת במיטה ושומעת

שירים רומנטים ... סתם חושבת על דברים...וקצת עליו ועל מה שהיה... העיניים צורבות אבל בינתיים אני מתאפקת עם הדמעות... אני יודעת שאני צריכה לשים את זה מאחורי ... ולא להכאיב לעצמי עוד יותר במיוחד שאני יודעת שהוא כבר שכח מהסיפור הזה אבל זה כרגע טרי אז תהיו סבלנים איתי... (מיואשת לא לכעוס עלי...) הקטע הכי מצחיק הוא שכל השירים שאני שומעת הם של מבצעים גברים שמבטיחים לבחורה שהם לעולם לא יעזבו אותה/יפגעו בה/יכאיבו לה... בולשיט!

למעלה