בוקר אור..

זודי

New member
דחיה מבן אדם טוב יכולה להעשות באופן

שלא יכאיב כל כך. ואם הוא היה ידיד אמת או לפחות בן אדם לא היה שובר כך את ליבך. ואת לא רנטגן או קוראת לבבות לדעת שהוא העמיד פנים .

לא יודעת זודי...

כל דחיה היא כואבת...הוא לא צעק הרי... הוא פשוט אמר מה שאמר ופגע כי הבנתי שאין ממש סיכוי למה שאני מרגישה כלפיו...

זודי

New member
לעניות דעתי אדם עם רגישות מינימלית

ידע גם לדחות עם פיוס וחיוך. איך אמרו חכמינו - לעולם תהא שמאל דוחה וימין מקרבת. וברור ששניהם יכולים להתקיים ואז הדחיה לא מרה כזו.

זודי

New member
כשתכירי את האחד תלמדי שאפשר אפילו לריב

מתוך אהבה וזה לא אמור להשאיר משקעים בלב כי הפיוס והחבוק שאחרי רק מעצימים את האהבה אם היא היתה שם לפני. אז מקוה שהוא ימצאך בקרוב.

טאKילה

New member
בוקר טוב../images/Emo39.gif

שיהיה יום קסום לכולם\ן..
אני שותה נס קפה, לא קפה שחור.

זהו יש לי קפה ביד...

יותר מהכל אני כועסת עליו שגרם לי לא לבטוח בחושים שלי...שגרם לי להרוס את מה שהיה... למה אני מתיסרת בגללו! אוף.........

מיואשת... את באמת רוצה לדעת?

אז ככה: התחלתי לראות סרט נחמד וקיטשי... כל פעם שהופיע הזוג בסרט העיניים שלי התחילו לדמוע כמו איזה זוג ממטרות... נרדמתי בסופו של דבר אבל ישנתי דפוק לגמרי...וקמתי אחרי 4 שעות וניסיתי לקלוט שכנראה אני מעולם לא הייתי יותר מידי חשובה לו... אז זהו: הוא בטח ישן מעולה... עוד אחת ברשימת כיבושים כנראה... נתתי את כולי וזה מה שקורה---אבל לפחות למדתי לקח חשוב מהסיפור הזה... לא שכרגע זה יותר מידי מענין אותי... איך עבר עליך הלילה יקירה?

מיואשת3

New member
שיו..

איזה לילה פעיל היה לך. לא נורא עוד לילה שתיים את תישני כמו תינוקת אצלי ברוב המקרים הלילה עובר בקריאה של ספר טוב. אז קראתי קצת..טופ נו זללתי גם במבה..וכנראה באיזה שלב נרדמתי .

עוד לילה כזה ואבדנו...../images/Emo9.gif

טוב זה ממש מעצבן שאני ככה בגלל מישהו שלא ממש יורק לכיוון שלי... בטח תוך כדי כתיבת שורות אלה הוא מפלרטט עם עוד בחורה מסכנה... ואני פה יושבת ובוכה בגללו! זהו זה! זהו זההההההההההההההההההההה!!! נגמר ! תפתחו נושא מענין לדבר עליו ...

זודי

New member
בקר נהדר ויום נפלא לך ולכולם.

ואל תדאגי בעוד כשמונה שעות יגיע שוב לילה. ואת הקפה להגיש למיטה או לשולחן? שיהיה לרויה ותהני. אגב מה קרה הלילה?

למעלה