בוקר אור

ה-שונית

New member
בוקר אור

כן, זו אני. כן, בשעה כזאת. פסיכית - אני יודעת... (טוב, נו, מה חדש? מי עוד מסוגל לא לישון ככה כל לילה) אבל באמת הפעם היתה לכך הצדקה... לא, לא בתחום הרומנטי (סוטים!)... מקצועי דווקא. מה יכול להיות מקצועי בשעות מופרעות אלה, תשאלו? אז ככה: נתקלתי הלילה במגשים החלומות. כן! כן! מגשים החלומות!! למדתי את שלמדתי כדי לעסוק בפן מאד מסוים של התחום. לא הפן המקובל. לא הפן שבשבילו עושים את כל המאמץ האדיר שעשיתי. האמת, אפילו לא הייתי חייבת לעבור את כל התלאות שעברתי כדי לעסוק בו (למרות שזה יוסיף ויועיל). אבל בהחלט הפן שעושה לי את האורגזמה המקצועית המתבקשת, ואשר משלב עוד כמה נטיות לב שלי. במקום בו אני נוטה לבלות בלילות נתקלתי באדם שעוסק בדיוק במה שאני הייתי רוצה לעסוק. הוא זה שאולי יפתח לי את השער לעולם בו אני חושקת לקחת חלק. ואני, שאיבדתי לאחרונה כל זיק של שאפתנות מכל סוג ומין שהוא, נידלק לי הניצוץ בעיניים. זרמו בי אנרגיות חדשות. אז שוחחנו בטלפון כל הלילה... עד עכשיו בעצם. נכון, עברתי על כל 10 הדברות של שונית לגבי `מה עושים ומה לא עושים` בעולם הוירטואלי, אבל פאק איט... העתיד מחייב. ומי יודע... אולי עוד תשמעו עלי יום אחד. ובגדול!!! שונית (ברגע של אופטימיות) נ.ב. דיר בלאק לבחור בהודעה כהודעה נבחרת!

KONFUZ

New member
הערה לקוסמת!

הציטוט..``לא,לא בתחום הרומנטי(סוטים!)...`` אימרי לי מושלמת...רומנטיקה היא סטיה??? ;-) לגופו של עניין..מקוה בשבילך שזיק השאפתנות יחזור בפול גז..ואני בטוח אבל בטוח שאכן נשמע עליך בעתיד..(השאלה הנשאלת היא.. מה..) נ.ב ההודעה שלך נכתבה בזמן של מצב רוח מעולה(וזה אחלה ומורגש) קונפוז~

noam011

New member
המונח המדויק לצורך העניין הוא..

חרמנים אולם יש אנשים שלא עושים את האבחנה בין השניים. אנשים אילו בד``כ רואים כל פעילות מינית מעבר לנשיקת דודות, כסטיה. נועם יועץ מומחה לענייני מין ורומנטיקה (טיפול רק 100 ש``ח. נא לשלוח בדואר אלקטרוני בתוספת מכתב, תיאור הבעיה)

למעלה