בוקר אור !

kirk hammet

New member
בוקר אור !

הבוקר בא , לעבודה ! אח , כמה רע שמחר נגמר רשמית החופש , אפילו שיש פה כמה שבשבילהם הוא עוד לא התחיל .... לא נורא ! בסוף כולנו נגמור ללמוד ! אז אני מרגיש חרא , לא ישנתי כל הלילה , חזרתי הביתה מוקדם דווקא , באחד , אבל פשוט לא נרדמתי כמו שצריך , קמתי בחמש בבוקר לקול צוויץ צוויץ , מה שיכול להיות נחמד לקום לצליליו , אבל לא בחמש בבוקר ! ממש לא ! חזרתי לישון , אבל אז קמתי בשבע , נו טוב , נרד לראות מה יש בטלוויזיה ! אך אבוי ! ערוץ הספורט -תוכניות כושר משעממות , ערוץ שלוש -משפחת פרטרידג` , ובערוץ הילדים יש רק את הדובון הקטן , שאני לא אוהב ! אז הלכתי למטבח להכין לי אוכל , הכנתי משהו קטן ועלוב שקשור במצות והוא לא מצה מטוגנת ולא מצה עם שוקולד יקיריי ! חזרתי ואז היה ``בוב הבנאי`` בערוץ הילדים , אבל כמובן שאיך שחזרתי זה נגמר , מה מרה הייתה אכזבתי ..... ואז היה ממבלבמבל , וזה היה נחמד דווקא , הם רצו לטוס לירח , הכול בכאילו כמובן , אז הם שמו על עצמם קסדות חלל (קופסאות קרטון) ומגפי חלל (סתם מגפים שהיו שם) ....והתכוננו לטוס בתחנת רוח , ואז ממבלבמבל הכין להם הפתעה , בגלל שקודם הוא אמר להם שהירח עשוי מגבינה (מעניין מי האידיוט שהמציא את זה) , הוא שם להם כאילו אבני ירח - גבינה ! ואז הם אכלו אותה סיפור חיי ממש .... בשלב הזה נמאסה עליי הטלוויזיה (ממש מעניין למה !) אז עליתי למעלה ושמעתי את נוורמינד .... ואני רוצה לישון זה לא פייר i feel stupid and contagus here we are now entertain us גילעד שממש עייף אה וכן תהנו היום במפגש מי שהולך לשם ביי ביי

קורט לא חוזר מחר לבית ספר

לקורט יש פריחה נוראית בכל הגוף והוא לא יכול לקום מהמיטה

N0

New member
גם N0 לא חוזר מחר לבית ספר...

טוב הוא לא היה אמור... כולם הבטיחו לו שבי``ב אחרי פסח מפסיקים ללמוד... אז כן מפסיקיפ ללמוד אבל מחר יש לו מתכונת בהיסטוריה (שכולכם בטח תסכימו איתו שזה הרבה יותר טוב מלחזור ללמוד... לא!) וביום רביעי מתכונת בפיזיקה (שהוא מנסה לדחות) וביום ראשון שאחרי מתכונת בספרות... והסיבה היחידה שהוא לא מפרט פה עוד מתכונת זה כי כבר לא היה לו כח לשאול אנשים מה יש אחרי... N0 קורט תרגיש טוב... ואל תגרד!

מתי כל המתכונות שלי ?

איך זה שלכולם יש מתכונות ולי עדיין אין ? או שאני רק חושב שאין ... בכל מקרה .. זאת נקודה חשובה .. שאני צריך לברר ...ואני אברר אותה ... אני מתחיל להיות בלחץ ! אהההה ! הצייר הכי טוב בעולם ... בספק לבגרות בציור ... אלא אם כן ידידה שלו תספיק לעשות לו 10 ציורים עד יום שלישי ... אמאלה !

Black Star

New member
גלעד ממי..

גם כן ``הצייר הכי טוב בעולם``... הגיע הזמן שתפחית קצת מהאהבה העצמית שלך. אני ממש בספק אם זה באמת משכנע מישהו :) אם כבר אז להיפך. עזוב אותך, לא בריא.

חה !

אוקיי ... בקשר ליופי הכל נאמר בגדר בדיחה ... אני לא באמת יפה ... (אתם הולכים לראות אתי היום.. הגיע הזמן להחשף ...) אבל ישנם כמה דברים שאסור לי להפחית בהערכה העצמית שלי. הנה הרשימה: 1.השחקן כדורסל הכי טוב בעולם 2.הצייר הכי טוב בעולם 3.הבן אדם עם הטעם במוזיקה הכי טוב בעולם 4.הבן אדם הכי חכם בעולם 5.הבן אדם הכי נחמד בעולם 6.הבן אדם הכי מצחיק בעולם (ולא .. זאת לא בדיחה...) מממ .. זהו בערך ... ואני לא יפה ! יש לי הרגשה שאנשים פה בנו יותר מדי ציפיות ...

מה אתה קופץ ..

אתה לא ראית את כולם ... חוץ מזה שמיכל דיי יפה ... אתה אומר שהיא לא יפה בגלל שאתה שונא אותה ...(אתם רואים שאני חכם ?) ואותי אתה גם לא ראית ... למרות שאני לא ממש יפה ..

ראיתי את מי שחשוב

יש כאלה שחושבים שהם יפים אבל הם לא. (במיוחד הבנות כאן כאלה) ועכשיו אני שואל את עצמי למה בMTV מראים שירים שאף אחד לא רוצה לשמוע (היי ווטס רונג וויט יו!!)

kirk hammet

New member
העלבת אותי

מה , אני לא סקסי עד פחד !? אני כן ... ואני לא צריך לשמוע לא ! מי שתומך בי שיגיד ``קומוניסטים שולטים!`` אגב - אני אומר - הסוציאליזם של הקיבוצים נכשל ! חזרה לקומוניזם ! מי שמתנגד ימות !

למעלה