בוקר אור!

NiNa WiLLiAmS

New member
בוקר אור!

יש לי שאלה קטנה.. אני עוד מעט בת 18 רציתי לדעת מאיזה גיל אני יכולה ללמוד שיאצו ומה הדרישות מהתלמיד כדי להתקבל? (אם ישנן כאלה דרישות) תודה! מעיין

ללמוד לא בעיה...

הבעיה היא איפה, ומה עושים עם זה אחר-כך. רוב בתי הספר יקבלו תלמידים בוגרים. עד כמה שאני יודע (וכדאי לבדוק כי אני לא בטוח), ברוב המקומות דרישות הקבלה הן 12 שנות לימוד + הצהרת בריאות + ריאיון קבלה. יש מקומות שיקבלו כמעט כל אחד, ויש שיותר בררנים. הכי פשוט לבחור 2-3 מקומות שנראים לך מתאימים, ושם לשאול ספציפית לגבי תנאי-הקבלה.

NiNa WiLLiAmS

New member
אני מעונינת לעסוק בזה

בעתיד... הרבה אנשים המליצו לי על רידמן... עכשיו רוב הסיכויים שעוד שנתיים מעכשיו אני עוברת לגור בחול. האים ברגע שאני מסיימת ללמוד אני יוכל לעסוק בזה גם בחו"ל? מעיין

איפה בחו"ל?

לא נראה לי שמישהו ביפן יכיר בתעודה מישראל, אלא אם בית-הספר הוא שלוחה ישראלית של בית-ספר יפני (אני יודע על אחד כזה) והתעודה כתובה וחתומה ביפנית. לגבי שאר העולם, כל מקום וחוקיו, וצריך לבדוק זאת לפני שתתחילי ללמוד: החוקים בהודו שונים מהחוקים בארצות-הברית ששונים בתורם מהחוקים בצרפת. לגבי בתי-הספר השונים, תעשי סקר-שוק: כמה שעות-לימוד כמה שעות תיאוריה כמה שעות מעשי כמה שעות רפואה סינית כמה שעות רפואה מערבית האם עושים אינטגרציה ביניהם מי המורים? איפה הם למדו? כמה זמן הם מלמדים? האם בשיעורים מלמד רק המורה, או שיש לו אסיסטנטים? (חשוב, לא קריטי) בקרי במקומות-לימוד שונים, בקשי לראות שיעורים ונסי להתרשם לא רק מכמה נוח לך להגיע למקום, אלא גם מהאוירה בין התלמידים למורים ובין התלמידים לבין עצמם - לא רק מה שנאמר, אלא בעיקר מה שלא נאמר. האם מתייחסים ברצינות לבעיות של תלמידים? האם מקדישים להם זמן מחוץ לשיעור? האם התלמידים מקטרים על תנאי-הלימודים? האם התלמידים נראים מרוצים? קל להם? (סימן לא טוב) קשה להם? (סימן טוב) ועוד, ועוד...

NiNa WiLLiAmS

New member
../images/Emo45.gifתודה רבה לך!

אני מתכוונת לעבור לאוסטריה אבל רוב הסיכויים שמשם אני יעבור ללונדון. דפדפתי באתר של רידמן וראיתי שיש להם גם מכללה בלונדון... אבל אין לי שמץ של מושג כבר מה הכי כדאי לי לעשות. אני אשתמש בעצתך בנוגע ללבדוק מקומות שונים כי זה באמת לא הכי נבון לבנות על מקום אחד!. בכל מקרה אם יש לך עוד מידע כלשהו שאני יצטרך אתה מוזמן בכיף לידע אותי. עד כאן,תודה שוב!:) מעיין

Hwoarang

New member
כן בטח ממש עוד מעט בת 18

יש לך עוד זמן יאאאא יאאאאאאאאא קקקקקקקקקטטטטטטטייייינננננננהההההההההה
מת עלייך ג'ינג'ית

למעלה