בוקר אור

בוקר אור

אהלן,

הפורום נראה ידידותי למדיי:)
אני בן 32 ורתוק מלידה לכיסא גלגלים - עד כאן כרטיס ביקור:)
אשמח לקבל חוות דעת שהיא לא בהכרח מאנשי מקצוע: כל חיי אהבתי, התאהבתי ונמשכתי לנשים,
וזאת לצד העובדה שכמו כל נער חוויתי בלבול, אבל מעולם לא נמשכתי לגבר, אתם יודעים, יודעות, כמו
שנמשכתי לאישה, למעט דבר אחד - איבר מינו, ואני ממש לא מנסה להוריד השירשור למקום נמוך.
על אף מגבלתי, ואולי בגלל מגבלתי, המיניות שלי מפותחת מאוד ובמנעד הפנטזיות שיש לי, בתוכם גם
משכב עם גבר, ועד גבול מסוים מימשתי זאת.

תמיד תהיתי האם מדובר בדו-מיניות מובהקת, מיניות מפותחת שאין להקיש על נטייה או למי לעזאזל אכפת?!
מודה שבשנה האחרונה עברתי ימים לא קלים כי הבלבול חזר אליי לאחר 17 שנה, אולם ברור לי שמשיכתי
הרגשית והמינית היא לנשים, וכשאני עם בת זוג אין ולו זכר לפנטזיות על סקס עם גבר, ויותר מזה - אני חי
בשלום עם העובדה שאני 1 בסולם קינסי, אבל מה שמטריד אותי שבת הזוג העתידית שלי תירתע ממשיכתי
המזערית לגברים:(

תובנות, שאלות?:)

Apikachu L

New member
סליחה על הזמן שלקח להגיב

יש לי מבחן מחר, ולא רציתי לייבש אותך יותר מידי...

אתה יכול להסיק על עצמך מה שאתה רוצה. אני ממליץ על לקרוא את מאמר השאלות הנפוצות שלנו בפורום כדי לסדר קצת את הראש:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article.aspx?forumid=1452&aId=104276

לגבי זה שמטריד אותך שבת זוג תירתע: ובכן, אם היא תרתע ממך בגלל המיניות שלך, עד כמה שזה כואב, לדעתי לא שווה להיות עם אדם כזה. אפשר לדבר ולהסביר, כי זה יכול להיות קצת מפחיד, כי יש הרבה סטיגמות בחברה.
בן הזוג שלי קצת נבהל בהתחלה, אבל הוא לא נרתע ממני. הסברתי לו שזה לא משנה מה שיש ביננו, אלא זה צד במי שאני- שאין בי יכולת לשנות.
הוא חשב קצת, הבין, ועכשיו אפילו די מעודד אותי

אם למישהי/ו יש בעיה עם חלק באישיות שלך שאין לך יכולת (או רצון) לשנות, אז - ובכן, זוגיות כזו לא תאריך ימים.

זה לא כזה חריג...

יש המון גברים שנמשכים לנשים, ולאיבר מין זיכרי בפרט.
אני כאישה טראנסקסואלית מכירה דיי המון כאלה, סטרייטים לחלוטין.
אולי זה קצת ירתיע נשים... אבל מי שלא תקבל את זה בך כנראה לא ראויה לך, ונשמע שיש לך המון מה להעניק :)
ואם אפשר לשאול, אתה מרגיש צורך לספר להן ולשתף אותן?

כן, שהרי זה לחיות בשקר

שוב, משיכתי המינית אינה זהה 50:50, בכנות אני אומר 90:10
לנשים. כשאני בחיים "האמיתיים" מעולם לא חשתי משיכה/מתח מיני
לגבר ואני די כנה עם עצמי. אבל כן זין עומד מעורר אותי, וכן אני מפנטז
על גבר ששוכב עלי מיסיונרית ומזיין אותי, אני מפנטז רבות על טראנסיות ואולי
אגשים פעם.....אבל כמיהתי לנשים היא חדה כתער

לא אהבתי את זה שאתה מפריד בין הנשים

לבין הטרנסיות... כי תאכלס זה אותו הדבר ברמה המהותית והנפשית... וברוב המקרים גם הפיזית.

orald

New member
אני עדיין צוחקת על "סטרייטים לחלוטין".

די להשלות את עצמך, ילדונת. סטרייט זה לא מי שמנופח משרירים, ערס ובעל חזות של קוף, וסטרייטית זו לא פמית עדינה וענוגה עם 10 שכבות של איפור וחזה ענק.

להגיד שרק גבר ביסקסואל יצא עם אישה טרנסית

זו של של טרנספוביה, עבר לזה, אם את רואה זוג הומואים ברחוב, מן הסתם שאת יודעת בוודאות שיש להם נטיה מינית לגברים, אבל אם תראי זוג של טרנסית וגבר, לא תגידי שהגבר ביסקסואל, הוא יראה כסטרייט מהמניין... וסביר להניח שהוא כזה אם הוא לא יוצא בכלל עם גברים. אם הוא נימשך אל אופי הבחורה ומוכן לסבול את איברי המין שלה למרות אהבתו אליה? וגם אם הוא נימשך ל*** הוא נימשך לזה רק שזה בא עם מהות הוויה אופי ומראה נשי.
אני לא מבינה את ההתעקשות שלך שהגבר הזה ביסקסואל.
תסתכלי על דברים בקצת יותר פשטות, הוא בוחר להיות רק עם נשים, בלי הבדל בין טרנסית לגנטית, הוא סטרייט, הוא בוחר להיות עם גברים נשים וטרנסיות? הוא ביסקסואל, הוא בוחר להיות רק עם גברים הוא הומו...
להגיד לגבר ביסקסואל רק בגלל שהוא נימשך אל האיבר הספציפי מאוד הזה, אבל לא לגברים לדעתי זו קצת כפיית נטייה מינית על בנאדם, תני לו להגדיר את עצמו.

orald

New member
הייתי נותנת...

אבל את יותר מכולם צריכה לדעת, מעצם אהבתך והתעסקותך עם גברים כאלו, שהם מגדירים עצמם כסטרייטים כמעט אך ורק לצרכי הסוואה והכחשה.

נטייה מינית היא לא דיכוטומית

גבר שפעם במתנסה בחוויה הומוסקסואלית, הוא לא בהכרח בי, הוא לבטח לא מאה אחוז סטרייט, אבל ביסקסואליות מוגדרת כמשיכה מינית ורגשית שווה לשני המינים. לצד זה שהגזמת בתיאורך, אני מסכים אתך שאם גבר שמתגרה רק מזיקפה של גבר, כמוני, ולא משאר המרכיבים, ומגדיר עצמו סטרייט, זו מעין הכחשה, אבל לבטח לא ניתן לתייג אותו ביסקסואל.

HH husa

New member
יש הבלה בין טראנס ובין מי שנולד , כי אמנם מי

שטראנס עבר למה שהרגיש שהוא יש הבדל , פשוט ההגדרה הורחבה עבור מה נחשב אישה וגבר.

פעם אישה נחשבה רק מי שנולדה כזו עם איברים מסוימים ונטיה מינית מסויימת וכו , ההבדל הוא שהרחיבו את המונח אישה בלי למחוק את המשמעות הצרה הראשונית.

משם באה מה שיכול להראות כטראנס פוביה , אבל הוא בעצם שימוש במילה רק עבור סוג מסויים של אישה.

למעלה