בוקר אור

בוקר אור

מה שלומכם? אצלי בבית הוקם מטה של סיירת המאהלים מחריפים צעדים במאבק. השבוע הזה המאבק יצוא ממתחם במאהל לרחוב. הממשלה והכנסת משתינים עלינו בקשת. אנחנו לא נעמיד פנים שזה גשם. היום מתחילה סיירת המאהלים לפעול. הכוונה: הפגנות מול עשרות סניפי בנק מזרחי טפחות היום בשעה 17:00 בארץ. עלויות . עמלות. ריבית גבוהה. כל אלו תורמים לקשיי החיים ויוקר המחייה. מחרתיים מול מוסד או ממסד ממלכתי/ ממשלתי או פרטי אחר. אנו מחריפים את המאבק. האוהל יוצא מהמתחם לרחוב. בנהריה ההפגנה מול בנק טפחות מזרחי . יום טוב לכולם

צהריים טוביפ

נחמד לדעת שאתם לא פוסקים מפעילות והתנועה לצדק חהרתי תמשיך לפעום ולפעול למרות המצב בדרום חזקי ואמצי אשה יקרה , את פעילה חברתית וזה חשוב לכולנו

איזה יום היום ?

תצחקו עלי שקמתי היום לא ידעתי איזה יום היום ושאלתי את הקירות והם סרבו לענות לי על השאלה הם כבר הרבה זמן לא מוכנים יותר לדבר איתי ןומאחר שיום שלישי יש תור בבלינסון קמתי בכח מנסה להקשיב לרדיו אם יש שביתה או שעובדים היום חשבתי להציץ במחשב אבל לוקח לו זמן להפתח אז ניסיתי לשחזר מה היה אתמול ומה מחכה לי היום עד הבנתי שהיום יום שני , חזרתי לישון לעוד קצת הקצתי מחלום מטומטם שאני צריכה לחזור הביתה אין לי כסף לשלם למונית ואז מתקשרת לאחי שיבוא להחזיר אותי הביתה מהבית של החבר לשעבר ממנו נפרדתי לפני יותר מ14 שנים היה זה בית משונה לא הבית שאני מכירה, וחצר מטופת ובה שתולים מלא עצי פרי שלא ראיתי בחיי עצים שופעים בפרי שלא נקטף , וכלב גדול מסתובב עם ילדה קטנה חצילים יפים גדלו על עצים גבוהים , יודעת שחצילים גדלים על שיחים היו שם מלא תפוחי עץ אדומים וטעימים וקטפתי לי תפוח אחד והיה שם קשיש חביב אחד שבא לישון לידי במיטה המוצעת ופתאום נכנס הכלב הגדול לחדר וילדה נמשכת אחריו ואני התכוצתי במיטה שלידי שוכב הקשיש הזה ולוחש לי אהבה וקמתי וישבנו עם חברים שלו במרפסת הרחבה המלאה בחברים וכולם לוטשים עינים למחשוף השמלה ואני מנסה לכסות את עצמי ואני רוצה ללכת משם ומחפשת דרך לקרוא לאחי או למישהו אחר שיבוא יקח אותי משם הביתה למקום בטוח שלי אין לי כסף לשלם למונית ,ואני מבולבלת מאין אארגן לי כסף למונית ונזכרתי שאני צריכה מזומנים לנסוע לבית החולים והתעוררתי פקחתי עינים ופתחתי TV אולי יגידו איזה יום היום אני רואה שהזקן מהחלום מדבר בTV לא הבנתי מה הוא אמר קשה היה לחזור למציאות נשארתי בחלום ההזוי עם שפע הפרי והגן הקסום אני קצת מקנאה באילו הקמים רעננים עם שחרית ובראש נקי נזכרתי שצריכה לארגן ביקור לעיר להביא תרופות ומזומנים, בדרל כלל נעזרת באחינית אבל היא עכשיו בחו"ל לשבוע ומחר אצטרך כסף לשלם למונית שתקח אותי לביקור רפואי בבלינסון החום שומר עלי בבית צמוד למזגן , אז אז ואחרי הצהרים אצא לעיר כי ככה שישנה את הבוקר , כל היום שלי הולך לבזבוז סתם ולא מספיקה כלום וכבר ערב וצריך לדחות הכל למחר וככה חולפים לי הימים ולא עושה כלום חוץ מלכתוב במחשב להתאמן לקשור מילים זו לזו , להביע מחשבות בכתב כותבת את מה שיוצא מהלב את הרגש המסעיר אותי ככה מנקה את הראש והללב כי לדבר עם הקירות אין טעם הכתיבה שומרת על השפיות שלי ונותנת לי תעסוקה כלשהיא במקום שיחות חולין כותבת זה מחליף את הדיבור עם בני אדם

למעלה