בוקר אור!

אביטל +

New member
רק דבר אחד

ואני בכלל לא קראתי מזה כלום אבל זה נראה טעים לאללה
אז המון המון תודה. בקשה קטנה - בפעם הבאה, תשרשרי כל מתכון להודעה המקורית ולא אחד אחרי השני. זה פשוט יותר קל לעין.

אביטל +

New member
שרון ../images/Emo13.gif

המון תודה על ההשקעה בקשר למשקל שאולי יעלה קצת. מותר לשאול כל כמה זמן את נשקלת ? אם כל שבוע אז תחשבי על להשקל פעם בשבועיים או פעם בחודש. זה מייאש פחות, כי לא תמיד המשקל מראה את מה שירד בשבוע. ואולי כדאי גם למדוד הקפים, שזה הרבה יותר אמין.

שרון ש

New member
אביטל

בדרך כלל אני נשקלת פעם בשבוע- שבועיים, כשאני מגיעה להורים לארוחה של שבת.. (תלוי באיזו תכיפות אמא מזמינה..) הבעיה עם להישקל בטווחים יותר ארוכים היא שכל שבוע אני אומרת לעצמי יאלה, עד שבת.. וכך שומרת טוב יותר.. אני מפחדת להתייאש או להרשות לעצמי יותר, הרי "אני אשקל רק בעוד חודש, אספיק לתקן".. הקפים מדדתי פעם אחת , לא מזמן.. אבל אני לא זוכרת איפה בדיוק מדדתי.. :)) כך שזה יכול להיות שונה. (אופס...) לפי איזו טבלה שמישהו הראה לי אני אמורה לשקול בין 65 ל75 קילו, זה לא נשמע לי הגיוני.. זה המון, לא? יום נעים לך ולכולם , ותודה על ההתעניינות . שרון

אביטל +

New member
שרון

אני נשקלת פעם בחודש המצב של "רק בעוד חודש" מראה אולי שעוד לא הפנמת שינויים בתזונה כאורח חיים. ולכן יש מצב של מותר ואסור... כלומר, המשקל זה היעד שצריך לכבוש במקום שינוי באורח חיים. מדידות - אז תתחילי שוב תרשמי לך בדיוק איפה את מודדת ואת זה כן אפשר לעשות פעם בשבוע טבלאות משקל - תבדקי באתר המצורף (בחלק של כושר גופני, מבדקים) בעיקרון, זה לא רק לפי גובה אלא גם לפי מבנה גוף שאותו קובעים ע"י מדידת פרק כף היד. זה גם הטווח משקל שלי. תזכרי שהטבלאות האלו מיועדות לאנשים עם אורח חיים ממוצע. מי שעוסק בפעילות גופנית, ייתכן שישקול מספר ק"ג יותר. כי שרירים שוקלים יותר.

שרון ש

New member
אביטל

הלכתי לבדוק שם.. ויצא לי בין 67 ל77 קילו... אמן :))) כן.. בפעם הקודמת שהורדתי את ה-40 היה לי הרבה יותר קל, נכנסתי לזה בראש ואז לא היתה לי בעיה , כי זה היה אורח חיים.. עכשיו אני נכנסת לזה לאט לאט בחזרה. מצאתי את הפתק שבו רשמתי פעם שעברה את ההיקפים.. ומדדתי שוב. האם יכול להיות שהורדתי בהתאמה ס"מ מכל מקום? כלומר אם הייתי 90-60-90 ( חה חה חה ) אז היום אני 89-59-89? תודה.... גם ס"מ זה משהו, לא? :)

אביטל +

New member
בהקפים

ס"מ זה המון תחשבי במילימטרים מישהו פה (ענקון) אמר שאת המשקל שאנחנו מורידים צריך לחשב בחבילות מרגרינה. כלומר, אם ירדת 10 ק"ג אז הורדת 40 חבילות מרגרינה. תדמייני לך 40 חבילות מרגרינה....

שרון ש

New member
אם ככה...

אז הורדתי 160 חב´ מרגרינה כבר! :))) נראה לי שהוצרתי בס"מ.. אם אני אכן מודדת כמו שמדדתי פעם קודמת, ונראה לי שכן.. למה ס"מ זה המון? ל90-60-90 יש לי עוד איזה 25-30 ס"מ להוריד מכל מקום.. :(( מצד שני.. יש לי מבנה גוף רחב.. אז אני בטח לעולם לא אהיה 90-60-90 זה קשור..נכון?

למעלה