בוקר אור..

tintong

New member
בוקר אור..

יום שני......זה היום בו אני מתחיל את השבוע....
.......יום ראשון זה רק לאיפוס.. יום נפלא לכולם.....עם הרבה אהבה לתושבי הדרום וסביבותיה..

Bubble Girl 27

New member
בוקר אור

הולכת לעשות יום כיף עם חבר... הוא רוצה להפניק אותי לאור הסטטוס החדש שלי. אז ככל הנראה פינוקים היום בשפע.. הרבה הרבה חיוכים ואושר לכולם

בוקר טובבבבבבבבבבבב

יום שני נתחיל בקצת (הרבה) כושר על הבוקר יש הרבה אנרגיות להוציא.... יום נפלא לכולנו. ואתה ג'חרי-התובנות משיחתינו אמש גדולות .. תודה על הכל.

Bubble Girl 27

New member
חכי חכי את ואני בחמישי

רעידתתתתת אדמהההההההההההההההה יהיה בלאגנים אחות שלו... מאחלת לך בוקר של אור עם ריח של חדש באוויר!

tintong

New member
/tapuzforum/images/emo24.gif/tapuzforum/images/emo24.gif/tapuzforum/images/emo24.gif

יוני יולי... זה הזמן לתת באנרגיות... מעבר לזה... כולי בתיקווה לטוב... /tapuzforum/images/emo25.gif

שרשירית

New member
בוקר הרבה יותר טוב

אחרי שאתמול היה יום קצת עקום ורגיש המתוק שלי דאג להעלות חיוך על שפתיי ולהרגיע. שיחות ארוכות לתוך הלילה שלי והבוקר שלו (עושה חיים ביונייטד סטייט אופ אמריקה). "הלוואי והיית איתי עכשיו, היית מאוד נהנית" ואני נרדמתי וישנתי רגועה כמו תינוק. זה כל מה שהייתי צריכה לשמוע. מתרווחת לי ומוציאה אוויר, מורידה את המחסומים ושוברת את חומות ההגנה, מרגישה ברת מזל. מתחילה מהתחלה, התחלה נקייה.

Bubble Girl 27

New member
שמחה בשבילך בובה../images/Emo24.gif

כשמתחילים קשר חייבים לבוא נקי ופתוח, לתת עד הסוף ולא לפחד כי הפחד מונע את הכיף את הרגש את הדברים הטובים. תני את כולך קחי את הסיכון גם אם תפגעי (מקווה שלא) לפחות תדעי שאת נתת הכל ועשית הכל. אוהבת

Bubble Girl 27

New member
ואם מתחילים נקי

קבלי שיר שמתאים... אוהבת אותך יא בובה forzen You only see what your eyes want to see How can life be what you want it to be Youre frozen When your hearts not open Youre so consumed with how much you get You waste your time with hate and regret Youre broken When your hearts not open Mmmmmm, if I could melt your heart Mmmmmm, wed never be apart Mmmmmm, give yourself to me Mmmmmm, you hold the key Now theres no point in placing the blame And you should know I suffer the same If I lose you My heart will be broken Love is a bird, she needs to fly Let all the hurt inside of you die Youre frozen When your hearts not open If I could melt your heart

שרשירית

New member
את תירגעי היום

אתמול קניתי מניות של חברת קלינקס - אחרי כל הטישו שביזבזתי בגלל בטוח שהמניה תעלה
אני מוכנה לקבל ממך רק שירים שמחים היום

Bubble Girl 27

New member
טוב טוב אנסה למצוא לך

חוץ מזה מי אמר לך שקלינקס לא משלמים לי? את יודעת איזה קופון הרבצתי עליך אתמול?!

למעלה