בוקר אור

בוקר אור

כבר מריחים את תחילתו של סוף השבוע ההכנות לשבת , קניות ובישולים למשפחה בחדשות מבטיחים סוף שבוע קר מאד מאחלת לכולם סוף שבוע נעים וחמים

נסיכוש....יש לך מתמודדת נוספת

על התואר נסיכוש.....וכמובן על החיבה נו???נחשי?????באוגוסט תהיה לנו פ ש ו ש י ת....אתמול הבת עברה סקירת מערכות ויש לנו פשושית...הבת הודיעה לי בלילה מרוב התרגשות נפלתי ממש מהמיטה...כמעט שברתי את היד....

ההמתנה עד שהנסתר הופך לגלוי

אצל גסתי את ההריון האחרון גילו בסוף חודש שלישי והינו צריכים רק חצי שנה לחכות לילדים גילו כי הבת הקטנה היתה טסה בבית וכמעט נתנה לאמא מכה בבטן אז אמרתי לאחי תגיד לה משהו שתשמור על אמא שלה הוא קרא לה ואמר לה שתזהר על הבטן של אמא, שאסור לתת לה מכה , היא שאלתה בתמימות למה? היא היתה בת 11 ף אז האבא התפתל נורא , ואני לחשתי לה , כי יש לה תינוק בבטן היא קפצה וצרחה ישששששששששש , כי אצל כל החברות שלה היו אחים או אחיות קטנות ואז נזעקה הגדולה יותר מהחדר, ואמרה בבקשה לא עוד אחת כזו , מספיק יש לי אחת כזו הבן חיבק את האמא ואמר לה שהוא אוהב אותה , ושיעזור לה תמיד שנולדה הקטנה זו בת 11 קבלה אותה באהבה , ההיא בת ה15 התאהבה בה ובלילות היא טפלה בה ההפרש בין 15 שנים הפך את הגדולה לאמא קטנה , היא טפלה בקטנה במסירות, כך גם הבת הקטנה יותר שגסתי אושפזה , הקטנה נצמדה לאחותה בכתה נורא, שההורים הלכו לא בכתה ככה כיום שהיא גדלה יותר והגדולה עובדת היא בקושי רואה אותה , אז בלילה שהיא קמה היא הולכת למיטה וישנה עמה בסוף החודש הגדולה בת 19 ובאמצע פברואר הקטנה בת 4 , מתארת לי כמה מתנות היא תקבל מאחותה הגדולה שאני שואלת אוןתה נו כדאי אחות קטנה, היא אומרת היא ילדה שלי מתוקה , הקטנה הזו מחברת את האחיות הן הולכות לקנות לה בגדים מהעבודה שלהן , מפנקות אותה בלי סוף , ההורים פחות דומננטים ההשפעה של האחיות עליה חזקות יותר מההורים ,היא מתמרנת את כולנו , כך שתעשה מה שבא לה שהאחיות אומרות משהו היא מקבלת, שההורים נותנים גבולות היא באה אליהן שימתיקו את הגזרה

למעלה