בוקר אור

Bubble Girl 27

New member
בוקר אור

התעוררתי הבוקר קצת על צד שמאל אבל יעבור... שיהיה לכולם יום מקסים וחמים, בנתיים קפואאאאאאאא... שולחת נשיקות וחיבוקים לכולם ותודה על יום שישי היה קורע... שי היציאה שלך עם הרקדן... הרסת אותי סופית!

בוקר טוב

להפוך אותך לצד השני? עם הקור הזה...אחרי כזאת שבת חמה (ולא רק בגלל השמש) באמת קשה היום.... שבוע טוב שיהיה לכולנו

magic40

New member
בוקר טוב-קר מתמיד 6 מעלות../images/Emo186.gif

כי אתה כמו אור השמש משמח את הלב כמו מוחק מהעולם את הכאב כי אתה כמו קרן חרש מפלח לי את הלב רק לדעת שאותי אתה אוהב ריטה

magic40

New member
אל תשכחי

את מזל תאומים נכון?(גמני) ויש לנו את היכולת המופלאה להשתמש בפיצול שלנו (הימני)
מקווה שיתאפס לך

Bubble Girl 27

New member
כן מזל תאומים

מנסה להעיר את הגמד שנותן כאפה לתאום השני... יהיה בסדר

בוקר אור../images/Emo42.gif

מיקי, לכי למיטה תעצמי את העיניים ותקומי מחדש על הצד הנכון בבקשה
לי היה סופ"ש נפלא עם הילדים. בשישי עשינו מסיבת פיז'מות והשתוללנו על המזרנים בסלון. בשבת נפגשנו עם המ-אמם והמ-אממת הפרטית שלו, אכלנו ארוחת גורמה שהוא בישל (
), הלכנו לחורשה לטייל, לראות רקפות ופטריות וחזרנו אלי להמשך מהנה במיוחד של הערב (בו גם הפסדתי 10 ש"ח כי הוא ידע בדיוק מה הולך להיות בהצבעה של השבט והיה לו ברור (אני בשוק עד עכשיו) שדן יצביע נגד ויקה). להשבוע הזה אני מחכה בקוצר רוח, הוא יהיה מלא בבשורות טובות

שחR

New member
הרצתי בYES מקס לראות את זה שוב כדי להאמין

לא יאומן, אבל אם הוא היה מצביע נגד נעמה פעמיים, (ולא נגד סיון) היה תיקו בקולות. לא היה מקרה שכזה לכן לא היה ברור איך היה מתנהל ההמשך ובאיזו שיטה היו מעיפים בשוויון. אבל ברור שהוא בחר באסטרטגיה ולא ברגש, בהצבעה שלו...והוא ורק הוא אחראי אישית לזה שויקה "אהובתו" בחוץ. מעניין איך היא מגיבה היום כשהיא רואה את זה בTV. פורום הישרדות יוצא מכיליו לא פלא שבפעם הראשונה ערוץ 10 מצליח לגבור על ערוץ 2 ברייטינג ריאלטי במיטבו.

שחR

New member
אז נועם היה במילא מצביע לויקה

האם דן כזה מתוחכם שהבין את זה, ולא רצה לתת לנועם שוב היכולת להכריע ולהראות מי המנהיג האמיתי של השבט ? מוזר

שרשירית

New member
אני הבנתי שאי אפשר להצביע פעמיים לאותו אחד

ולכן לא היו לו ברירות אלא להצביע נעמה וסיון

שרשירית

New member
אל תהיי כל כך בטוחה, בדקתי בפורום של הסדרה

שם נאמר בפירוש שלא ניתן. לא מתיימרת להיות מבינה גדולה פשוט לא הגיוני שאם היה אפשרי אז דן לא היה מכריע לטובת ויקה כשידע שמצבה כל כך עדין.

למעלה