בוקר אור ........

tintong

New member
בוקר אור ........

יום שלישי
ראשון . מאחל לכולם רק אור בבית , אהבה ושימחה ואת החושך לגרשששששששששש

Bubble Girl 27

New member
בוקר אור ../images/Emo24.gif

שיהיה לכולנו יום מלא אור אהבה שמחה ונרות חנוכהההה רביםםםםםםםםםםםםםםםםם איזה כיף הולכת לקנות היום חנוכיה ונרות לבאבל בוי!!!!!!

בוקר אור ../images/Emo20.gif

שיהיה יום נפלא כראוי למי שבסופו מתחיל חג חנוכה
היום, אחרי חודשים של מירוץ יומיומי בעבודה - מחכה לי יום רגוע. איזה כיף. כמה דברים אני צריכה עוד להספיק. אתמול רגע לפני סוף היום התחלתי ליישר קו עם עצמי לגבי דברים שנדחו בגלל התקופה הלחוצה. בקיץ היו אצלנו ילדים עם פיגור בינוני מבי"ס בסביבה. זו היתה חווייה מיוחדת לארח אותם, ובעיקר - התרשמנו עמוקות מהעבודה המדהימה של אנשי הצוות שלהם - מורים וסייעים. החלטנו כבר אז להזמין אותם להדרכה של הצוות בלבד, לעשות להם יום של כיף, עם הצגות וכו'. אתמול התקשרתי אליהם. נדהמתי לגלות איך אנשים שכל חייהם נותנים - כל כך לא רגילים לקבל
דיברתי עם סגנית המנהלת והזמנתי אותם אלינו. אני מקווה שהם אכן יגיעו ונוכל לעזור להם למלא קצת את המצברים.

בוקר טובב

אתמול הדלקתי עם הילדה את הנרות בחנוכיה...(אחרי המסיבה שלה בגן).... אמרתי לה כל פעם מוסיפים עוד נר, לא וויתרה הדלקנו שתי חנוכיות 9 נרות בכל אחת..חחחחחחחחחחחח אז שיהיה יום נפלא עם המון אור חום ואהבה.

ramoni1

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif

חג חנוכה שמח. איזה בוקר שמח לי וזה הרבה בזכות ליל אמש.... וכך זה נישמע
"יש לנו איתות מבלומפילדדדדדדד והכן ק"ש עולה לאחד אפס על האדומים מת"א והכן בצדק כי רק קבוצה אחת הגיעה למיגרש" והאדומים מת"א מחפשים את עצמם, מי שמוצא אותם <המוצא הישר יבוא על שכרו> שיקוןןןןןןןןןןןןן כנס לכאן!!!!!!! אתה לא מאמין
מצאתי את האדומים שלך משחקים בליגה הלאומית במרכז טבלה ומטה
לא נורא אולי בשנה הבאה.....

rrredshay

New member
בוקר טוב אח שלי

גם את השופט הזה שמעון מזרחי קנה??? רשימה חלקית: פנדל 100% שלא נשרק גול באופסייד של 3 מטר התערבות בהתקפה של שחקן מול השוער שלא על פי החוק ואני כבר לא מדבר על השבירת רגליים...... ואני יודע שהאדומים לא משהו השנה.. אבל תצוגת שיפוט כזאת לא ראיתי בחיים.

ramoni1

New member
בוקר טוב אחשלי

רק ביגלל שאני אוהב אותך... אבל ביחיאתתתתת תפסיק ליבכות ניגמרו לי כבר הטישואים
תעשה טובה לך למיצה שתנחם אותך, חיבוק,נשיקה, ו.... פפסי

מיתי

New member
בוקר טוב וחג שמח../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif

בהצלחה לרק שיר בראיון עבודה ולאבא של באבל בניתוח ולכל השאר בהצלחה באהבה.

sharon30a

New member
בוקר לנר ראשון

ההתרגשות של ה"סופגניה" הקטנה שלי בשיאה... החנוכיה שעשתה בגן מונחת אחר כבוד על עדן החלון מאתמול... אתמול בקושי נרדמה מרוב התרגשות שנדליק נרות בחנוכיה מעשה ידיה...(הגדולים "ויתרו" לה על החזקת השמש..כ י זה השמש שלה..חחח) הבת זיקונים הקטנה שלי... כבר כ"כ גדלה... מרגישה כאילו אתמול ילדתי אותה (וכבר עברו כמעט 6 שנים) והיא היא לנצח תשאר התינוקת הריחנית שלי...
בוקר טוב חג שמח חג של אור ואהבה לכולנו

ramoni1

New member
אוחחחחח

איזה אמא מדליקה את וזה עוד שאני מכיר אותך בהצלחה מתוקה

tintong

New member
אזה בונבונית..

וואלה קופי אבא שלה /tapuzforum/images/emo6.gif סתםםם כפרות אמא אמא.

sharon30a

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

|אפילו לא בצחוק!!!!! טוב נו..האמת שהיא דומה קצת לסבתא שלה.. אבל ב-ע-י-ק-ר דומה ליייי
!!!!!!!!חמסה| הסופגניה הקטנה שלי

למעלה