בוקר אור!

בוקר אור!

אני מתחילה להתעורר לפני השעון המעורר...לא טוב
אז היום יש לי יום סידורים: להפגש עם יועצת בי"ס שאני אעשה בו פר"ח (כן כן !@!! בסוף, לא יהיה לי ילד
> להחליף את הג'קט ג'ינס שקניתי כי הרקמה פרומה טיפה.. כנ"ל את השעון שהתפרק לי משום מה..(לא יודעת מה נסגר עם כל זה לאחרונה חחח> ואז לעשות שופינגגגגגגגגג יום ללא מע"מ בקניוני עזריאלי לכל מי שמתעניין .. בסוף בסוף- עבודה .. אז בוקר טוב !

בוקר טוב.

התעוררתי קצת לפני השעון יום עמוס היום , מכשור רפואי,קרדיולוגיה ורפואה פנימית. אתמול היה לי אחד הימים ההזויים נקווה שהיום ילך סבבה.

נכון../images/Emo6.gif מבחיל .. ../images/Emo6.gif

בגלל זה אני אהיה שם כבר ב 10:00 ישר כשפותחים
שונאת ימים כאלה!!!

יש מצב חח../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

קניתי מגפיים
2 סריגים עבים כאלה אבל קלילים ולא חונקים שעון כסף עם "יהלומים" שעון עם רצועת "עור ויהלומים" חחחח מעיל ספורטיבי כזה בצבע חום מחבת מ "נעמן" סביבון זוהר לאחיינית שלי
עשיתי מכפלת לג'ינס חדש דיאט אייס מארומה יאמיי כמה שטויות מסופר פארם ועל הדרך עשיתי מצווה|דוס| לאישה קשישה שהייתה בדרכה לרב (??) והיא ביקשה שאני אעלה איתה לקבל ברכה.. כשסירבתי בנימוס ..
היא אמרה שהיא תגיד לו לברך אותי שאמצא בעללללללללללל אז נאמר אמן !

סנטה

New member
באילת כל יום הוא ללא מע"מ...

ואין הבדל משמעותי במחירים זה בולשיט !

flutter girl

New member
לא, באילת

הם מורידים מע"מ ממחירים גבוהים גם ככה, ובגלל זה אין הבדל משמעותי במחירים. אני עבדתי בחנות (רשת) באילת, והם מחפפים את החוק הזה מכל כיוון שהם רק יכולים.

The Blue Fairy

New member
בוקר אור :)

אני הלכתי לביטוח לאומי, חיכיתי שעה וחצי ואז הם נזכרו להגיד לי שבגלל שהשתחררתי לקראת סוף החודש אני לא צריכה לשלם החודש ביטוח לאומי. יופי :| אז תיכף הולכים לעשות יום כיף עם חברה :)

ברוכים הבאים לעולם הבירוקרטיה

שעות של תורות, אלפים של טפסים ואין סוף פקידות שעובדות לפי חוקים מטומטמים ללא שום הגיון.

שאפולי

New member
עזבי אותך בלי מע"מ

יש סטוק-דיי בקניון הזהב מיליון מציאות רק מה? גועל נפש. ישראלים זה עם בחיי.

אני הייתי אתמול, והקניון היה מפוצץ, בקושי היה

מקום לזוז, ואני לא ידעתי על זה, ולתומי חשבתי שאני אגיע, ויהיה לי מקום חניה, והבעיה הכי גדולה שתהיה לי שם זה מרוב מקום לא יודעים איפה לחנות, בקיצור עומס.

שלחופה2

New member
מנק' מבטה של מוכרת ירושלמית-

סיוט מתמשך!!! במלחה יש סטוק דיי עד יום חמישי מיליון אלף לקוחות ובלאגן אבל תכלס יש אחלה מבצעים...

למעלה