בוקר אור שייהיה לכם יו טוב , מה שלומכם? אני כרגיל במרתון אז לא תמיד יוצא לכתוב , יום מקסים ונפלא לכם
ג גמדים New member 27/11/07 #1 בוקר אור שייהיה לכם יו טוב , מה שלומכם? אני כרגיל במרתון אז לא תמיד יוצא לכתוב , יום מקסים ונפלא לכם
מ מקסימית2 New member 27/11/07 #2 ../images/Emo42.gifבוקר נפלא ושמח לכולם ../images/Emo42.gif היום לאחיין שלי יש חלקה בעז"ה ואנו נוסעים למירון לרבי שמעון בר יוחאי. מי שירצה שאברך אותו שם מוזמן לשלוח אליי מסר עד 11:30 ובכייף אברך אותו אצל הצדיק. שיהיה לכם יום נפלא עם הרבה הרבה בשורות טובות.
../images/Emo42.gifבוקר נפלא ושמח לכולם ../images/Emo42.gif היום לאחיין שלי יש חלקה בעז"ה ואנו נוסעים למירון לרבי שמעון בר יוחאי. מי שירצה שאברך אותו שם מוזמן לשלוח אליי מסר עד 11:30 ובכייף אברך אותו אצל הצדיק. שיהיה לכם יום נפלא עם הרבה הרבה בשורות טובות.
ח ח אלפשה New member 27/11/07 #5 אני מזמין תפילה מאלוהים שימשיך לשמור עלי מליפול לתוך הטריפ המטורף הזה של מה שקרוי במקומותינו "עליה לקברי צדיקים" ואם אפשר אז לא אותי בלבד
אני מזמין תפילה מאלוהים שימשיך לשמור עלי מליפול לתוך הטריפ המטורף הזה של מה שקרוי במקומותינו "עליה לקברי צדיקים" ואם אפשר אז לא אותי בלבד
T touti New member 27/11/07 #6 נראה לי שאתה לא צריך שומר../images/Emo13.gif אתה לבד שומר על עצמך וזכות הצדיק תשמור עלינו!
ח ח אלפשה New member 27/11/07 #8 כמו שכבר נאמר: "שומר פתאים ה' " גם כאשר שמירת ה' אותם מיוחסת על ידם - באיוולתם - למשהו אחר