בוקר אור!!!! שיהיה אחלה יום!
א אמיתי טויטי New member 7/11/07 #2 בוקר טוב ../images/Emo188.gif אנשי המרכז עדיין לא יודעים את זה, אבל החורף הגיע אתם כבר תראו בערב.....
בוקר טוב ../images/Emo188.gif אנשי המרכז עדיין לא יודעים את זה, אבל החורף הגיע אתם כבר תראו בערב.....
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 7/11/07 #3 ../images/Emo6.gif מגניב!!! רגע, ללבוש חולצה ארוכה דקה בערב?? אני חוזרת מאוחר....
Purple Mushroom Member 7/11/07 #6 ../images/Emo7.gif איזה באסה. אני צריך לצאת בערך ב4 בערב מהבית. ואני משער לחזור מאוחר בלילה , בעשר . אז לקחת טרנינג ? פינת היעוץ של אמיתי
../images/Emo7.gif איזה באסה. אני צריך לצאת בערך ב4 בערב מהבית. ואני משער לחזור מאוחר בלילה , בעשר . אז לקחת טרנינג ? פינת היעוץ של אמיתי
Purple Mushroom Member 7/11/07 #8 שכבה שניה על הגוף. איך קוראים לה? יש לי כאן בגד שחור, עם שרוול ארוך שכתוב עליו מאחורה SUNSEA CLUB בלבן עם אייקון אדום כזה מלמעלה. גודל L, 65% פולאסטר. 35% כותנה. איך קוראים לבגד כזה? כנראה נשארתי עם הגדרות של כיתה ג'... . . ...
שכבה שניה על הגוף. איך קוראים לה? יש לי כאן בגד שחור, עם שרוול ארוך שכתוב עליו מאחורה SUNSEA CLUB בלבן עם אייקון אדום כזה מלמעלה. גודל L, 65% פולאסטר. 35% כותנה. איך קוראים לבגד כזה? כנראה נשארתי עם הגדרות של כיתה ג'... . . ...
Purple Mushroom Member 7/11/07 #10 געטקס בעיני זה הגדרת רטרו. אולי זה עיניין של הגדרות,אולי זה שוני הגדרות של פער הדורות. אני אנסה להתייעץ עם זה. צריך להתכונן לצאת. להתראות .
געטקס בעיני זה הגדרת רטרו. אולי זה עיניין של הגדרות,אולי זה שוני הגדרות של פער הדורות. אני אנסה להתייעץ עם זה. צריך להתכונן לצאת. להתראות .
זאדק הערס הפולני Active member 7/11/07 #1 זה גטקעס אם כבר .. הדגש על הק' ולא על הג' בהתחלה ../images/Emo3.gif ראבק .. אל תראה שאתה שחור שכזה ../images/Emo3.gif
זה גטקעס אם כבר .. הדגש על הק' ולא על הג' בהתחלה ../images/Emo3.gif ראבק .. אל תראה שאתה שחור שכזה ../images/Emo3.gif
R rotesh8 New member 7/11/07 #13 אכן, אכן... החורף כבר כאן../images/Emo188.gif הגיע לאיזור ההר במלוא הדרו איך אני יודע אתם שואלים? כי אין מים חמים! אה, וגם בבוקר היה גשם.. בלאט...
אכן, אכן... החורף כבר כאן../images/Emo188.gif הגיע לאיזור ההר במלוא הדרו איך אני יודע אתם שואלים? כי אין מים חמים! אה, וגם בבוקר היה גשם.. בלאט...
ל ליאה וזהו New member 7/11/07 #12 בוקר טוב! השבוע שלי נגמר!!!!!!!!!!!!! 3 ימים דחוסים של לימודים נגמרו נכון לשבוע הזה.