בוקר אור

../images/Emo42.gifבוקר אור לכולם ../images/Emo140.gif

תודה לגל מור על האירוח תודה מיוחדת לטל54 על הזרים והשוקולדים, הם היו מדהימים. תודה לשבלולה על ארגון הערב. למקסימה2, את באמת מקסימה אבל מס' 1 ליהודה ובטר שמחתי להכיר אותכם. לתותי, אדבר איתך כבר במסרים. ואחרונה חביבה לסינדרלה, את בהחלט מיוחדת תודה רבה לך! סופ"ש נהדר שיהיה לכולנו. עדיין לא הלכתי לישון, כנראה אמלא את שעות השינה החסרות בשבת .

סתאאאאם... צריך לעשות לטל `מי שברך`

וחוצמזה ... תודה ל ... ; גל ולשבלולה ולכל המשתתפים שבאו ושלא באו ... ולמה ? כי ... שיהיה מסקרן למפגש הבא !

גלמור32

New member
כל הכבוד רואי

זה היה נסיעה נסיעה ממש כל הכבוד על ההשקעה מקווה שנתראה בקרוב שוב

touti

New member
בוקר טוב אברי באדי../images/Emo13.gif

היה נחמד אתמול:) תובנות שלי למפגש הבא, להקדים את שעת המפגש
שמחתי לראות את גל, שבלולה, מקסימית, בטר, רואי, גמזו ולסינדרלה ברוכה הבאה

בוקר טוב ונפלא

היה כייף מאוד להכיר את כל מי שהגיע. אתם פשוט מקסימים. מאושרת, דורית, טל וגמדים - חבל שלא יכולתן להגיע. אשמח מאוד להכירכן בפעם הבאה. ולכן ליאהה - ברוכה הבאה. יום קסום

ואאאאאאאאאאאאאאאה שכחו אותי ../images/Emo7.gif

בגלל שהמחשב בחדר של הבת שלי ואני לא יכול לכתוב כל הזמן ( בעבודה מפקחים גם ) שכחו אותי ): אגב שמעתי שבאמת היה נחמד מאד

הי סליחה אנחנו אף פעם לא שוכחים, חסרת מאוד

וחבל שלא יכולת לבוא. היה ממש ממש כייף (לא זורה מלח על הפצעים) אבל שיתן לך יותר מוטיבתיה להגיע למפגש הבא.

1954טל

New member
בוקר טוב לכולם ותודה על התודות../images/Emo42.gif../images/Emo133.gif

,אתם ביליתם עד מאוחר ואני לא התעוררתי בזמן,,מאחלת לכולם שבת ברוכה ,, אני רצה לעבודה,

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo212.gif תודות על המפגש ../images/Emo211.gif

היה ערב מקסים ומהנה תודה לשבלולית על הארגון , לגל על המצגת המרתקת והאירוח לרואי על השוקולדים המיוחדים , למקסימית על העוגה תותי ובטר שמחתי להכיר. שבת שלום ומבורך לכולם.

גלמור32

New member
גמזו אתה באמת יחיד

היה מאוד כיף להכיר האמת לכולם(לכל אנשי הצט ) ותחשבו הגעו מכל קצות הארץ מבאר שבע עד נהריה זה היה מדהים כל הכבוד על ההשקעה היה חבל"ז

בוקר טוב ../images/Emo42.gif <טוב נו צהריים...>

כל הכבוד לכולם כל המאמץ
תודה לגלמור על הארוח
לתותי
בטר
גמזו
למקסימה
תודה על העוגה
תודה לרואי ולסינדרלה שלו על המאמץ להגיע מרחוק, לעבור דרך 1954טל ולהביא לנו שוקולדים
תודה מיוחדת ל- 1954טל
פעם הבאה אין ויתורים - את מגיעה... יישר כח לכולם

למעלה