אמרתי לך אני לא טיפוס של בילויים דיברתי בטלפון, קיפלתי כביסה השכבתי את אחי הקטן לישון עם סיפור של דג הזהב. חשבתי וחשבתי, אפילו קצת בכיתי ולבסוף הלכתי לללללללללללישון......
לי פורים ממש עצובבבבבבבבב, ושיר את יודעת למה. לא ישנתי כל הלילה , חברים יקרים, למה זה מגיע לי???????? למה אני מתאכזבת כל יום מחדש כל יום אני חווה אכזבה נוספת. שלכם ריקי
אוףףףףףףףף, כל הבנים האלו, נמאס לי ממכם. מה קרה? קשה לכם להיות שפויים במקצת??? למה אתם כ"כ מפחדים ממחויבות. סליחה שאני צועקת עלייך אבל אתה הגבר היחיד פה. אז תסבול את הטענות שלי על הבוקר!!!!
להגיד לך עוד הרבה דברים - אבל את השינוי את תעשי על ידי מה שתגידי לעצמך ולא לפי מה שאני יגיד לך..... אוקיי אבל בואי נתחיל מההתחלה - את לא מתקשרת אליו היום ולא מתקשרת אליו עד הסופש ולא עונה לו לטלפונים -> וזה מסיבה פשוטה - כל טלפון שלו את שוכחת מי את - אז תקשיבי לי טוב עכשיו - אין אף אחד בעולם שבגללו את צריכה לשכוח מי את ובשבילו את צריכה לתת את כולך בלי לקבל שום דבר חזרה - אין כזהדבר!!!!! תחשבי על זה חומדת אני גם לא רוצה להטיף לך מוסר או משהו ואם אני אומר משהו לא במקום תגידי לי חמודה...אבל כמו שאמרתי השינוי רק ממך!! אוהב אותך
ואת זה אני יודעת, אני חושבת שהכי טוב בשבילי שאני פשוט אתנתק ממנו, לא בשביל שהוא יחזור אלא בשביל לשכוח אותו, אני חייבת, לפחות אני אנסה. אוהבתתתתתתתתתתתתת אותךךךךךךךךךךך ריקי
זה תלוי בך ותמשיכי להגיד לעצמך את זה.... עוד משהו - אני מאוד חושב שאת צריכה לצאת עם מישהו אחר השבוע או שבוע הבא..רק כשתתחילי משהו אחר - תוכלי באמת וממש לשכוח אותו..תתני לזה צ´אנס חמודה מה יכול להיות?? וכמו שאמרת אל תתקשרי אליו - בא לך להתקשר אליו תקשרי אלי לניקולי לשיר למרין לכולנו - אבל לא אליו ואני אוהב אותך