בוקר אור

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
בוקר אור ../images/Emo96.gif

מה שלומכם? נו תתעוררו כבר . אני עוד מעט יהיה עסוק ואני לא יוכל לבלבל לכם את המוח.
סידי

shir23

New member
בוקר נפלא לכולם

עוד הפעם הקדמת אותי. מה קורה?

sidi

New member
לא חוכמה

אני ישן כאן
סתםםםםםםםם אני ב 7:30 כבר בעבודה. והכל בסדר, איך אצלך?

shir23

New member
בערך

שוב משעמם לי ואני מוצאת את עצמי משוטטת פה בחוסר מעשה. ונדמה לי שכולם עדיין ישנים

sidi

New member
לא נדמה לך

כולם ישנים
מה קרה חסר נודניקים שאת משועממת? איך בילית אתמול בסוף?

shir23

New member
לא ביליתי

אמרתי לך אני לא טיפוס של בילויים דיברתי בטלפון, קיפלתי כביסה השכבתי את אחי הקטן לישון עם סיפור של דג הזהב. חשבתי וחשבתי, אפילו קצת בכיתי ולבסוף הלכתי לללללללללללישון......

@@

New member
בוקר נפלא גם לכם......

לי פורים ממש עצובבבבבבבבב, ושיר את יודעת למה. לא ישנתי כל הלילה , חברים יקרים, למה זה מגיע לי???????? למה אני מתאכזבת כל יום מחדש כל יום אני חווה אכזבה נוספת. שלכם ריקי

sidi

New member
שטרודלית ../images/Emo8.gif

מה קרה? שוב פעם ההוא? שיהיה לך בכל זאת יום יפה!
סידי נ.ב אני עוזב עכשיו לכמה זמן אני אשוב בהקדם

shir23

New member
כשתחזור תקרא

אוףףףףףףףף, כל הבנים האלו, נמאס לי ממכם. מה קרה? קשה לכם להיות שפויים במקצת??? למה אתם כ"כ מפחדים ממחויבות. סליחה שאני צועקת עלייך אבל אתה הגבר היחיד פה. אז תסבול את הטענות שלי על הבוקר!!!!

jess ועוד

New member
איך את יכולה לדרוש ????

איך יכול להיות שגבר יהיה שפוי???? (אם לך היו שלוש רגליים היית שפויה????
) סתם סתם זה רק בגלל פורים

shir23

New member
אז זהו

שזה רק בגדר משאלה...... אולי בפורים הגברים יתייחסו ליותר שפויים ורציניים. רק ליומיים בשנה.

@@

New member
סידושששששש..........

נשמה, כן שוב פעם ההוא , ההוא שהרס וממשיך להרוס לי את החיים.

shir23

New member
הוא הלך

בגלל זה הוא לא מתייחס אלינו. נמאס לי מכל הגברים! אבל מכולם............!!!!!! אולי אני אתנזר?? אולי!

golem

New member
ריקי - אם יורשה לי...

אם החלטת שמישהו הורס לך את החיים - אני מצטער להגיד לך שזה לא הוא...ואת יודעת למה אני מתכוון - השליטה בחיים שלנו היא אצלנו.... חג שמח מתוקה שלי

@@

New member
עזרא - תגיד לי משהו......

תמיד אתה יודע להגיד את המילה הנכונה, רק אני בשתי היידים שלי הורסת את החיים שלי..... אוהבת לעד ריקי

golem

New member
אני יכול ..

להגיד לך עוד הרבה דברים - אבל את השינוי את תעשי על ידי מה שתגידי לעצמך ולא לפי מה שאני יגיד לך..... אוקיי אבל בואי נתחיל מההתחלה - את לא מתקשרת אליו היום ולא מתקשרת אליו עד הסופש ולא עונה לו לטלפונים -> וזה מסיבה פשוטה - כל טלפון שלו את שוכחת מי את - אז תקשיבי לי טוב עכשיו - אין אף אחד בעולם שבגללו את צריכה לשכוח מי את ובשבילו את צריכה לתת את כולך בלי לקבל שום דבר חזרה - אין כזהדבר!!!!! תחשבי על זה חומדת אני גם לא רוצה להטיף לך מוסר או משהו ואם אני אומר משהו לא במקום תגידי לי חמודה...אבל כמו שאמרתי השינוי רק ממך!! אוהב אותך

@@

New member
הכל תלוי בי......

ואת זה אני יודעת, אני חושבת שהכי טוב בשבילי שאני פשוט אתנתק ממנו, לא בשביל שהוא יחזור אלא בשביל לשכוח אותו, אני חייבת, לפחות אני אנסה. אוהבתתתתתתתתתתתתת אותךךךךךךךךךךך ריקי

golem

New member
יופי ריקי..../images/Emo13.gif

זה תלוי בך ותמשיכי להגיד לעצמך את זה.... עוד משהו - אני מאוד חושב שאת צריכה לצאת עם מישהו אחר השבוע או שבוע הבא..רק כשתתחילי משהו אחר - תוכלי באמת וממש לשכוח אותו..תתני לזה צ´אנס חמודה מה יכול להיות?? וכמו שאמרת אל תתקשרי אליו - בא לך להתקשר אליו תקשרי אלי לניקולי לשיר למרין לכולנו - אבל לא אליו ואני אוהב אותך

למעלה