בוקר אור יום נפלא... בהצלחה לכולם כל שעה ...כל דקה....
T tintong New member 3/9/08 #1 בוקר אור ../images/Emo96.gif יום נפלא... בהצלחה לכולם כל שעה ...כל דקה....
D DANAQ32 New member 3/9/08 #2 בוקר נפלא../images/Emo42.gif אחרי ערב מעולה, התעוררתי עם חיוך הבוקר. אני בחופש היום, אז בכלל כיף לי. בוקר טוב לכולם
בוקר נפלא../images/Emo42.gif אחרי ערב מעולה, התעוררתי עם חיוך הבוקר. אני בחופש היום, אז בכלל כיף לי. בוקר טוב לכולם
י יוני יולי New member 3/9/08 #3 בוקר בוקר בא../images/Emo66.gif אחרי ערב מעולה, התעוררתי עם חיוך הבוקר. אני בחופש היום, אז בכלל כיף לי. בוקר טוב לכולם דנהל'ה סחתיין עלייך, הבאת לי את המוזה...יום נפלא שיהיה לך!
בוקר בוקר בא../images/Emo66.gif אחרי ערב מעולה, התעוררתי עם חיוך הבוקר. אני בחופש היום, אז בכלל כיף לי. בוקר טוב לכולם דנהל'ה סחתיין עלייך, הבאת לי את המוזה...יום נפלא שיהיה לך!
D DANAQ32 New member 3/9/08 #29 ../images/Emo124.gifיוני יולי- קבלי תיקון.../images/Emo8.gif שיהיה לך המשך יום חופש נפלא. <איזה כיף זה חופש באמצע השבוע> עפ"י איך שהתחיל לי הבוקר נראה כי זה הולך להיות מצוין. וחוצמיזה, מגיע לי מזל טוב, היום אני חוגגת 5 חודשים של זוגיות ואהבה.
../images/Emo124.gifיוני יולי- קבלי תיקון.../images/Emo8.gif שיהיה לך המשך יום חופש נפלא. <איזה כיף זה חופש באמצע השבוע> עפ"י איך שהתחיל לי הבוקר נראה כי זה הולך להיות מצוין. וחוצמיזה, מגיע לי מזל טוב, היום אני חוגגת 5 חודשים של זוגיות ואהבה.
י יוני יולי New member 3/9/08 #30 מצאת למי לכתוב../images/Emo57.gif../images/Emo6.gif החבר'ה בטח כבר צוחקים.... אני מאחלת לך עוד הרבה הרבה מהטוב הזה, שישאר תמיד עימך בכל דרך שתלכי!!!! אין כמו יום חופש באמצע השבוע..בתחילת השבוע..בסוף השבוע יללה נמשיך עם החיוכי-אמן!
מצאת למי לכתוב../images/Emo57.gif../images/Emo6.gif החבר'ה בטח כבר צוחקים.... אני מאחלת לך עוד הרבה הרבה מהטוב הזה, שישאר תמיד עימך בכל דרך שתלכי!!!! אין כמו יום חופש באמצע השבוע..בתחילת השבוע..בסוף השבוע יללה נמשיך עם החיוכי-אמן!
ו והלאה וכאן New member 3/9/08 #6 בוקר אור../images/Emo42.gif ../images/Emo124.gifקפה גרגירים שיהיה בהצלחה היום חושבת עליך
G Gal 38 New member 3/9/08 #12 בוקר טובבב שיהיה לכולם יום נפלא DANAQ - פתחת לי את הבוקר טוב עם עדכונים נחמדים מצחיקים וכיפים ..
ל ל ב י א ה 3 New member 3/9/08 #26 יקירתי שתמשיכי לחייך ככה כל בוקר אח, איזה כיף לשמוע אותך שמחה על הבוקר....
T tintong New member 3/9/08 #8 /tapuzforum/images/emo6.gif ובוקר מקסים למתואמת ... Q /tapuzforum/images/emo25.gif
ק קאפקייק New member 3/9/08 #9 בוקר טוב ../images/Emo15.gif והמון בהצלחה לקפה גרגירים, חרא לא חרא... (איזה רגישות נהייתה פה פתאום )... אני רק מאחלת לגברת המקסימה שתקבל בחזרה את החיים שלה...
בוקר טוב ../images/Emo15.gif והמון בהצלחה לקפה גרגירים, חרא לא חרא... (איזה רגישות נהייתה פה פתאום )... אני רק מאחלת לגברת המקסימה שתקבל בחזרה את החיים שלה...
מ מיצה נבים New member 3/9/08 #15 ../images/Emo24.gif מרחוק וגם קצת ../images/Emo121.gif אולי בכלל תבואי הביתה ותאכלי איתי צהריים??