בוקר אור

בוקר אור ../images/Emo9.gif

הריח של יום חמישי שמביא איתו את סופשבוע עושה יופי של דרייב להתעורר בזמן וחוץ מזה נראה אתכם לא מתעוררים לצלצול הזה בקצב מתגבר לאיזה צלילים אתם מתעוררים בבוקר? והכוונה לצלילי מוזיקה ולא אחרים
בוקר טוב ישראל

ye44

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גם אני כל בוקר ב 5 היום הגישו עצומה נגד שימוש ברמקולים ,תושבים שגרים ליד כפרים
פורסם בידיעות אחרונות, עפ"י הקוראן הם חייבים להשמיע את "האללה הוא אכבר " שלהם 5 פעמים ביום .

b e c k y

New member
../images/Emo9.gif הוד רממותי חתומה על העצומה הזו.

מה יקרה אם אני אתקין רמקולים אדירים בואדי ביני לבין הכפר שלהם ואשמיע בו חמש פעמים ביום (אחת מהן ב03:00) את The Phantom Of The Opera?

ye44

New member
הכי טוב

זה לדחוף את המואזין מלמעלה אללה הוא אכבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאר בום

ציוצי ציפורים, תרנגול קורא ועלי שלכת ..

וזה אחרי שנים של קריאות המואזים כשגרתי בצד השני .. של המושב ..

עלי שלכת?

אפשר באמת להתעורר מזה??? אני מבינה שכולם התעוררו אי פעם לצלילי וואלה אכבר

כשכל הסביבה דוממת

גם את עלי השלכת שנושרים שומעים
ואיפה שלא תזרקי אבן - יש בני דודים בקרבת מקום .. אם בנגב, אם בשרון, אם בגליל ואם בלב ניו יורק .. **** כאן באה אמירה גזענית שצונזרה מחשש לפגיעה ברגשות ציבור הקוראות/ים ****

יערית

New member
בוקר נפלא ../images/Emo42.gif

אצלי היקיצות הן טבעיות בין 8 בבוקר ל-9

החיים שלך

דבש עם קינמון מלמעלה נשבעת פעם בשביל הקטע מעירה אותך ביחד איתי

קולו לא נדם

קולו בן-אלמוות. כפי שהוא מסיים באריָה Nessun dorma בטורנדוט, "אני אנצח", הוא אכן ניצח את ה- Néant ( אין מילה מתאימה בעברית. מילים קרובות יהיו "הלא-כלום", או "הריק" ), והפך לחלק בלתי נפרד מהמוסיקה הקוסמית { והקסומה }. הו קרן אור שלי, הבאת את השמש אל הבוקר הזה.

למעלה