בוקר אור

kropacsek

New member
../images/Emo52.gif../images/Emo52.gif../images/Emo52.gifאי הבנה

הייתי צריך לכתוב "איזכור השואה" היה במקום ולא כפי שנכתב. ומקווה שמודה ועוזב וכו'.

liti

New member
../images/Emo2.gifאולי תסבירו גם לנו למה התכוונתם?

אני מניחה שלא באמת התכוונתם למה שכתבתם אבל את הקורא מהצד שלא מבין את ההומור הפנימי זה מזעזע. השואה בהחלט הייתה במקום? טוב שתובל בקצת שואה תמיד טוב להזכיר לעם? ???????????????????????????????????????????????????????

eybubv

New member
מה הבהלה פשוט צריכים לקרוא מסרים

מתחילתם ועד הסוף. orlu עידכנה ביום שישי על מסעדת בודפשט (שלא נדבר על כך שפתאום אחרי זה צצו כל מיני מעדכנים אחרים מדוע לא ברור יתכן שוב קריאת המסרים עד סופם) על כל מיקרה ששלא יהייה בהמשך הודעתה התיחסה לתכנית הטלויזיה של אהרוני שהייתה עם 2 הונגריות,וקרופצק בהומור משלו דיבור על כך שיצאנו ההונגרים קצת פולנים בעיקבות התכנית orlu הסכימה איתו רק ציינה שטוב היה שהזכירו בתכנית את השואה שהרי תמיד לא מזיק להזכיר לעם ישראל את אשר ארע בשואה גם בתכניות אוכל וכנל אני הסכמתי קפיש?

liti

New member
וכמו שרשמתי,

למי שלא מבין את ההומור הפנימי וקורא את ההודעות זה מזעזע. גם בקריאה הראשונה וגם בקריאה העשירית- ותאמין לי שקראתי את כל ההודעות כמה פעמים מההתחלה ועד הסוף לפני שהגבתי. לא ראיתי את התוכנית של אהרוני ואני בטוחה שמי שלא ראה את התכנית וקרא את הודעתכם הרגיש בדיוק כמוני כיוון שהיה נראה שהודעותיכם חורגות מנושא התוכנית. בכל מקרה תודה על ההסבר ולהבא נא לגלות יותר רגישות בכתיבת ההודעות כיוון שכל הודעה ניתנת לפירוש בכמה דרכים כמו במקרה זה.

eybubv

New member
הוא העניין,שזה לא הומור פרטי זו

התיחסות למסר אז כעת כשהבנת שלא מדובר בחוש הומור פרטי וגם לא שחור, את ודאי מכירה לא פורום אחד. שהרי הינך עוסקת ברשמים קולנריים על פי כרטיסך האישי, ודאי ברור ונהיר לך כי פורום פעיל מנהל גם שיחות שחורגות ,גם שיחות הומור פרטי (ראי פורום מתכונים המהולל הממליץ על כדורים מסוגים שונים למוטרפי האוכל ואפילו נותן לכך מקום של כבוד בדף הראשי) וראי כל פורום רציני או כל אדם רציני היודע לחייך ולצחוק גם מהנושאים הכי כואבים לו(שלא זה המיקרה) במיקרה שלנו גם לאחר שהבנת שהיה כאן שיח כזה או אחר ,להערכתי אין מקום להערה מהסוג של להבא אל תעשו זאת. או עיצה לגלות יותר רגישות. אלא אולי מקום לחזק את הדעה כי הפורום הזה אין עמוד שידרה לו. אבל מי אני כי אלמדך שהרי פורום פתוח לכל ,למבינים ללא מבינים לצוחקים לציניים למתגרים למשעממים לכככככווווווווולללללללםםםםםםםם והרשי לי להביע את תחושתי והיא כי מעבר להערה כי חרגנו מהנושא או היינו ציניים או כל המלצה אחרת בתחושתי הפרטית שלי הודעה מהסוג הזה מנסה לגרות לפעילות מסרים בפורום ותו לא.ובכך הצלחת,ואולי יתנופפו להם כמה ענפים על עמוד השידרה המבוקש. ואם כך אני מקווה שתרמתי גם למסר נוסף וגם לתגובה ......... אגב להשכלה כללית היו מישלא הבינו את המסר ופנו במסר פרטי לצרכי הבנה רצוי לשקול זאת בהמשך

liti

New member
לא ירדת לסף דעתי,

מה שכתבתי זה לא שחרגתם מנושא הפורום שזה דבר לגיטימי אלא (ציטוט:) "שהיה נראה שהודעותיכם חורגות מנושא התוכנית" (והכוונה לתוכנית של אהרוני) ומכאן נבעו תחושותיי. ברגע שהודעה מפורסמת בפורום (=בפרהסיה) ומעוררת בי תחושה כלשהי, אני חשה כי יש לי את הזכות המלאה להגיב באותו האופן (הווה אומר בפורום עצמו ולא במסרים האישיים). אתה ואחרים לא חייבים להסכים איתי, אך זוהי דעתי וזוהי דרכי. בכל מקרה, מבחינתי ברגע שהסברת את השתלשלות העניינים גם ללא מבינים כמוני (וכמו לא מבינים אחרים שלפי דבריך שלחו לך מסר אישי בנושא) העניין מוצה ואין טעם לדוש בזה. אני מודה גם לקרופצ'ק על התיקון כיוון שבאמת התיקון שלו משנה את הרושם הראשון שנוצר. ולגבי ההערה שלפורום אין עמוד שדרה, להערכתי מי שאחראי לכך הם כל משתתפי הפורום (ומן הסתם גם אני בינהם). אתה, כאמור, תרמת למסר נוסף, אבל זה לא מספיק. מאוד קל לזרוק הערות כאלה, אבל יותר קשה לעשות מעשה ולדאוג לעורר את הפורום ולהעלות בו נושאים לדיון ולגבש את האנשים. נכון, זה קשה עקב פערי הגילאים ומחסור בנושאים משותפים, אבל בסופו של דבר כולנו כאן מרצון ולא מכפייה. מאוד מקווה שכולנו ביחד נעשה מאמץ משותף ונתחיל להעלות נושאים שיעניינו את כולנו בפורום ונסתפק בקצת יותר משרשורי בוקר טוב וכדומה, ונפיח בפורום רוח חיים להנאת כולנו

liti

New member
ועוד תמונה והפעם שלי

צולמה מפשט- מבט על בודה.

טומי*

New member
ליטי תמונה יפיפיה..רק שהצילום...

נעשה מבודה לכיוון פשט.למה בניין הפארלמנט נמצא בצד של פשט

kropacsek

New member
טומי, תתחדש על התמונה בכרטיס

היום היתה הפעם הראשונה שראיתי אותה. יפה מאוד!

kropacsek

New member
אהרוני/ בישול הונגרי

לקוח מ-YNET אהרוני מציג: המאפיה ההונגרית תוכנית הבישול של אהרוני התעלתה על עצמה השבוע בתוכנית מצויינת על האוכל ההונגרי. ובשטחים: המתנחלים רואים מצלמות - והופכים לקריקטורה רענן שקד בשליטה הונגרית: דרך האוכל, שבת 18:20 ערוץ 2 כמי שחווה על בשרו את מרבית גילגולי אהרוני – אכלתי אצלו בסינית, ביוקרתית, בנודל, באל-על, בקפואים, במתכונים – אני חש בעיקר כי אהרוני הוא, לפני הכל, תאגיד גסטרו-כלכלי של אדם אחד. זה מעורר הערכה, כמובן, אבל לא השראה גדולה. כך שאני חשדן במידה גם כלפי מפעלותיו הטלוויזיוניים. מוטב להפריד בין לעשות אוכל, לעשות כסף, ולעשות טלוויזיה טובה. ג'יימי אוליבר הוא יוצא הדופן הבודד שסימן וי מהדהד בשלוש המשבצות. אלא שהפרק של השבוע ב"דרך האוכל" היה תענוג גדול. אוסף הישראליות המבוגרות ממוצא הונגרי שנחשף בו היה מעין הומאז' לקרן מור ודמויותיה הפולניות לדורותיהן. מטופחות וגאוותניות, החליפו הנשים האלה בטבעיות דיאלוגים מדהימים כמו "היא היתה לא סקסית, לא חושנית, לא בעלת שיק, ולא יפה – סו וואט?" כפי שחיוותה אחת ההונגריות. בלב התוכנית ביקר אהרוני אצל אווה, חברה נוספת במסדר ההונגריות, שגלשה לפתע למונולוג מצמרר על מה שקרה ליהדות הונגריה, ולה עצמה, בעקבות הכיבוש הנאצי בהונגריה – פחות מחמש דקות, בעיצומה של תוכנית בישול! – שהשיגו אימפקט גדול יותר מכל תוכניות יום השואה האחרון. התוכנית הסתיימה ברגע קומי מקסים שבו פירטו שתיים מכוכבות התוכנית, מרתה ויהודית – שתיהן מגונדרות לחלוטין – איך מכינים איזה בלינצ'ס. מי שראה את זה ולא חשב שמגיעה להן בדחיפות תוכנית סולו, שלא יקום. מדובר באיה ושירלי גירסת הדור הבא, אבל עם כישרון. "דרך האוכל" של השבוע כללה את הרגע המצמרר ביותר והרגע המצחיק ביותר שראתה תוכנית בישול ישראלית. וזה לא מעט.

למעלה