בוקר אור

בוקר אור../images/Emo67.gif

אחרי לילה לבן מאוד עוצרת את הבכי והדמעות ומרגישה שבא לי לצרוח עד שיפתחו שערי השמיים ורוצה כל כך שהוא יחזור שיחבק אותי ויגיד שהכל היה חלום בלהות למה עדיין כואב כל כך אמרו לי שאחרי שנה הכאב פוחת אז למה הוא קשה יותר וכואב ושורף

בוקר טוב ../images/Emo24.gif

יקרתי קוראת אותך ועיניי דומעות , מחבקת ומחזקת אותך, הצצי סביבך והסתכלי על הירושה שהשאר לך ,ילדיך , ולמען פרחים אלה ,חיכי , הכאב לא פוחת ,אבל ההפוגות בין פעם לפעם גדלות מחבקת אותך ... אוהבת טלי

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifתודה מתוקה

שיחת הפלאפון שלך איתי עזרה לי תודה שאת כאן לחמם את ליבי הפצוע תרגישי טוב יקירה ובלי להשתולל עם הרגל

הפסקת ../images/Emo96.gifקצרה

אוףףףףף סיימתי בשעה טובה לנקות את המטבח ונחה לפני שאכנס לסיים עם החדר של הנסיכה לפחות ארונות הבגדים מסודרים כבר אני קוראת לזה ריפוי בעיסוק לפחות המחשבות לא משגעות כשעסוקים

חג שמח יקרי

ההכנות לחג בעיצומם , הבית מאורגן ומסודר , והשנה אינני מארחת , ואתארח , כך שמלאכת הבישול ברובה לא עליי , קבלתי להכין את הגיפלטעפיש ,אחד מסורתי , והשני מכינה גיפלטעפיש ברוטב חריימה חריף , (המצאה של אישי ז"ל), כמו כן אכין לחמניות ,ומוס תותים מתכון למוס התותים (דל קלוריות )אהוב על כולם . 400גרם תותים 3 חלבונים שלשת רבעי כוס סוכר מקצפים הכל בקערת המערבל גדולה(כן הכל ביחד ) בוזקים לקערה יפה או בגבעי יין מקפאים .. לפני ההגשה מעטרים בתותים ועלי נענע . כ10-12 מנות .. שיהיה לכולם חד שמח טלי.

בטי61

New member
חג שמח לכולם../images/Emo155.gif

שיהיה חנו חג שמח ללא מחשבות מיותרים נזכור ולא נשכח אך נמשיך בחיים כפי שהיו רוצים שנעשה נשמח עם הילדים והנכדים ורק הלב יבכה אד חג שמח לכולם

שבוע טוב חג שמח הרבה אושר פריחה

אביב הגיע פסח בא והלוואי לנו הרבה פגישות הכריות וחברות טובה כי ביחד נהוף לחבריים ונמריא בחזרה לשחקים ונשיים דגש קצת על עצמנו כך נתגמר על כל מכשולינו חג שמח חג קציר בוא נראה לכולם מממה אנחנו קרוצים באהבה לכולם חג אביב שמח בא מיונה

למעלה