בוקר אור

בוקר אור ../images/Emo42.gif

איזה כיף ,שבוקר זה יכולה לפתוח מול המחשב .. מאחלת לכולנו יום טוב עם המון חיוכים , ורק היום קלטי שפורים בפתח .. השנה תעבור בלי המטעמים הנהדרים שאני מכינה למשלוחי המנות . עדיין מרותקת לכסא כך שאבלה הרבה ליד המחשב . ומשתפת אותכן בבדיחה שקראתי בפורום שכן אישה אחת ראתה איש ברחוב סוחב שני תינוקות; תינוק אחד מתחת לכל זרוע. "איזה חמודים!", אמרה לו, "מה שמותיהם?" "לא יודע", ענה האיש בכעס "מי בן ומי בת?", המשיכה ושאלה. "אין לי מושג", אמר בכעס גדול עוד יותר. האשה החלה להקניט את האיש: "איזה מין אבא אתה?!" אמר לה האיש: "איזה אבא! אני בכלל לא אבא שלהם. אני מוכר קונדומים ואלה שתי תלונות שקבלתי". ******************************************************* אבא ובן הולכים לכנסיה. באמצע התפילה הבן נרדם. הכומר רואה את הבן ישן, ומחליט לשאול אותו שאלה: מי ברא את העולם? האבא דוקר את הבן בצלעות בעיפרון שהיה בכיסו, והבן מתעורר וקורא: אלוהים אדירים! הכומר ממשיך, והבן חוזר לישון. הכומר רואה שהבן נרדם שוב, ושואל אותו: מי הבן של אלוהים? האבא שוב דוקר את הבן עם העיפרון. הבן מתעורר וצועק: Jesus Christ !!! לאחר מכן שוב נרדם הבן. הכומר מתעצבן ואומר לו: טוב, אם אתה חושב שאתה כזה חכם, בוא תגיד לי מה אמרה חווה לאדם אחרי שילדה את ילדם העשירי! האב, בפעם השלישית, דוחף את העיפרון לצלעות של הבן כדי להעיר אותו. הבן קם עצבני ואומר: זאת הפעם האחרונה שאתה תוקע בי את הדבר הזה!!! יום נעים מלא שמחה (לחצו על הליצן)
טלי

למעלה