בוקר אור

מממאיה35

New member
בוקר אור ../images/Emo42.gif

סופ השבוע הגיע. זמן למנוחה סופסופ אחרי שבועיים לחוצים יותר.. למעשה פתחתי את ההודעה רק כדי שתגידו לי בהצלחה ותתנו חיבוק כצידה לדרך.. היום שלב א' בתהליך שאני עובדת עליו בחודש פלוס האחרונים. להזכיר לעצמי ש - אין ממה לפחד, ו - לנשוםםםםםם... ~יום נעים~

בוקר של אור לכולנו

מאיושה יקרה, שיהא לך הכי בהצלחה שרק אפשר !!! מלא חיבוקים ונישוקים לדרך והמון המון אנרגיה חיובית ובונה. והנה גם כאן אני אומרת לך תודה רבה שהגעת לערב שלי, היה לי כיף גדול לפגוש אותך ושמחה גדולה לשמוע את שהיה לך לאמר לי. נ.ב. - אולי תשתפי אותנו ? אני סקרררררנית חחחחחחח

מממאיה35

New member
שלב אלף עבר בהצלחה ../images/Emo127.gif

עם כל פרפורי הבטן, נשמתי לרווחה.. שלב אלף הצליח, יש הסכמה.. נשארו שבועיים.. סליחה שאני כותבת בקודים, האמת לא יודעת למה.. אולי כי כולן נעלמו (איפה אתן??) ואני בתהליך מאוד משמעותי לי ולמעשה מחפשת תמיכה והקשבה וליווי וקודם בודקת אם יש את זה ואם בטוח לי לשתף ולספר וכשאני רואה שאין (פה) אני ממעטת במילים.. יצא לי מבולגן, כי חשבתי על זה פעם ראשונה תוך כדי כתיבה.. בקיצור, איפה כולן?? ~סופש נעים~

כל אחת במקום שבו היא אמורה להיות

והמעגל כאן תמיד, כאשר נכון ומתאים לזו או אחרת. לא מזמן חשבתי שהמעגל לא זורם טוב, שאני לא מרוצה כי באמת יש מיעוט של משתתפות ויתרה מכך כל אלו שהיו כמעט ולא מבקרות וניסיתי לחשוב מה אני יכולה לעשות למען המעגל והזרימה שבו. ואז הגעתי להבנה שבכותרת. והמעגל כאן, תמיד. ומי שתרצה לשתף - תשתף ומי שבוחרת שלא אז זה גם בסדר. אני לפחות כאן, מקשיבה, מלווה ואם יכולה אזיי גם תומכת.

ועוד משהו

לדעתי אם השיתוף יגיע מהמקום הזה אז ככל הנראה הוא לא יגיע.... מישהי - למעט אנוכי, כי אני כבר עושה את זה נראה לי - צריכה להרים את הכפפה ולשתף אם היא בוחרת לעשות כך, מבלי "להתחשבן" מי וכמה יש במעגל. מה דעתך ?

nataly36

New member
מעניין שהיו לי מחשבות דומות

שמצד אחד מרגישה שאני רוצה לספר, לשתף, כי מבחינתי - התהליכים ממשיכים. מתקדמים... אבל מצד שני קצת חוששת, חשה שקצת נטוש כאן - אבל בעצם זה לא. כל אחת נוכחת בהתאם למה שמתאים לה באותו הרגע. לא "צריך" להיות כך וכך משתתפות כדי שזה יהיה מעגל. להרים את הכפפה?

אני אספר לך משהו

כשאני מנחה מעגל אני תמיד מנחה אחת מהן איך להתנהג במעגל... אם זהו מעגל ברכות אזי אני מנחה אותה כיצד לברך ואם זה מעגל הודיה אזי אני מנחה אותה בצד לאיזו הודיה הכוונה... לא משנה המטרה, משנה ההנחיה. למה ? שיטת העדר מה שנקרא... איך שהראשונה מתחילה כך כל השאר אחריה... וכנראה שהשיתוף שלי - כיוון שאני מנהלת הפורום - לא מספק והבנות לא ממשיכות... אז האם להרים את הכפפה ? אני באופן אישי מבלי קשר לדיון כאן אשמח עד מאוד להיות בשבילך.

למעלה