בוקר אור
ה הלווין של הצאט New member 11/7/06 #2 בוקר טוב גם לך ולכל אוהביי ולהקדוש ברוך הוא ולכל אוהביו ולכל עבדיו
מ מיוחדת שכזאת20 New member 11/7/06 #4 בוקר טוב../images/Emo42.gif ויום מקסים לכולם!../images/Emo140.gif
ר רiנה New member 11/7/06 #5 בוקר נפלא לכולם ../images/Emo24.gif שיהיה לכם יום מדהים... לא פחות משלי.
מ מהמר שלא מוותר New member 11/7/06 #6 בוקר טוב טים ../images/Emo42.gif ובוקר טוב לכולם שיהיה לכם אחלה יום נצלו אותו ,תישנו תבלו ,סתם תשבו מול המחשב. הקיצר תעשו מה שבא לכם. ורונה יום טוב. <הייתי פה יום טוב
בוקר טוב טים ../images/Emo42.gif ובוקר טוב לכולם שיהיה לכם אחלה יום נצלו אותו ,תישנו תבלו ,סתם תשבו מול המחשב. הקיצר תעשו מה שבא לכם. ורונה יום טוב. <הייתי פה יום טוב
ש שופט טיפשון New member 11/7/06 #8 בוקר חרא../images/Emo46.gif שעתייים אני כבר נלחם עם התוכנה המעפפפנה הזוSpyware Doctor מסתבר שזו חראאאאאאאאא של תוכנה לגילוי מרגלים עכשיו ננסה להסיר עם ADS Adware Remover ראאאבק ה עשיתי רע שחב'ורת רוסים משגעת אותי בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
בוקר חרא../images/Emo46.gif שעתייים אני כבר נלחם עם התוכנה המעפפפנה הזוSpyware Doctor מסתבר שזו חראאאאאאאאא של תוכנה לגילוי מרגלים עכשיו ננסה להסיר עם ADS Adware Remover ראאאבק ה עשיתי רע שחב'ורת רוסים משגעת אותי בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע