בוקר אור..... מה שלומנו הבוקר? לכולנו יום שקט!
J jud1001 New member 7/9/04 #2 טומי שלומנו רק התחיל..../images/Emo41.gif והוא נראה בס'דר.. שיהיה רק טוב.. (שמתי שקראת את תגובתי למימוזוש)
טומי שלומנו רק התחיל..../images/Emo41.gif והוא נראה בס'דר.. שיהיה רק טוב.. (שמתי שקראת את תגובתי למימוזוש)
J jud1001 New member 7/9/04 #5 טומי? יש אנשים בחופש?../images/Emo41.gif או נתת להם שחרור מכתיבה? אופו ביטי? אופו ברק? גם גלי לא ממש מבקרת? חוץ מאורלו אין שחרורים.. זולת מוצדקים..
טומי? יש אנשים בחופש?../images/Emo41.gif או נתת להם שחרור מכתיבה? אופו ביטי? אופו ברק? גם גלי לא ממש מבקרת? חוץ מאורלו אין שחרורים.. זולת מוצדקים..
ט טומי* New member 7/9/04 #6 עם אורלו דיברתי אתמול טלפונית.... ברק נמצא כאן, הוא כתב אתמול. BT 1 אולי נסע לאיזה מקום נדמה לי שגם בפורום אחר הוא לא מופיע. גלי מדי פעם מציצה. מקוה שכולם בסיידר
עם אורלו דיברתי אתמול טלפונית.... ברק נמצא כאן, הוא כתב אתמול. BT 1 אולי נסע לאיזה מקום נדמה לי שגם בפורום אחר הוא לא מופיע. גלי מדי פעם מציצה. מקוה שכולם בסיידר
O orlu New member 7/9/04 #7 jud אני פה והופס לא פה........ עונה למסרים הפרטיים ומרביצה גיחות לפורום..... עסוקה מוטרדת עובדת הקיצר תודה על ההתענינות וחכי חכי עוד ימאס לך ממני יום טוב חברים
jud אני פה והופס לא פה........ עונה למסרים הפרטיים ומרביצה גיחות לפורום..... עסוקה מוטרדת עובדת הקיצר תודה על ההתענינות וחכי חכי עוד ימאס לך ממני יום טוב חברים