בוקר אור........

טומי*

New member
בוקר אור........../images/Emo42.gif

זה שהשביתה הסתיימה שמעתי לפנות בוקר את עובדי העיריה שמפנים את האשפה. העיקר שיהיה לנו שבת ללא זבל ברחובות. לא יודע אם זה כך, אבל הסתיו כאילו כבר באויר. לא שלא חם אבל..... מה נראה לכן/ם?

טומי*

New member
אם יש אתר שלכן/ם או של בני משפחה...

שלחו לי ואוסיף לעמוד הקישורים.

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif הנה משהו סתווי, ששמור

לי על המחשב כבר הרבה זמן. לדעתי זה יפהפה. השיר חוזר הרבה פעמים עד שכל התמונות נפתחות, אז סבלנות. וכמובן לא לשכוח את הרמקולים. מקווה שכולכם בסיידר, ובמיוחד אמא של טומי. שבת שלום קסום, רגוע ובריא לכל החברים. evike

ברק 188

New member
אוי evi כמה יפה ואני אוהב את זה

צובט בלב, אבל אוהב גם את סתיו של אסתר עופרים (נדמה לי שגם אריק אנשטיין שר אותו)אני שומע כל גופי הופך לסתוי (הרגשה מיוחדת) אבל שלא נתעצב יתר על המידה על דאגה עוד יהיה פה שמח. המשן יום נפלא.

מקסים../images/Emo51.gif

איזה כיף שהצטרפתי לפורום הזה כמה לינקים מקסימים כבר אספתי מכם...וזה רק תוך יומיים...
לכולכם...

סתוו בהונגריה

Meg nyilnak a kertben az oszi viragok Meg zoldel a nyarfa az ablak elott De nezd amott az oszi vilagot Mar ho borita a berce tetot

Petofi vers

כבר אף אחד לא מכיר את ה-PETOFI VERS אני חושב שמשהו לא מדויק נא לתקן אותי תודה

מירלה1

New member
PETOFI- דוקא זה מזכיר לי משהו

לא ידעתי שזה שלו, אבל אני זוכרת הרבה שירים בהונגרית שהיינו צריכים ללמוד בעל פה בהונגריה. אני גם זכיתי בזכותו לשבח מיוחד מהמורה בכתה א. מפני שכששאלה את הילדות בכיתה מי זה היה פטפי שאנדור, אף אחד לא ידע ואני קפצתי ואמרתי שאני יודעת ואמרתי ש PETOFI SANDOR EGY FORRADALMI HOS (גיבור המהפכה 1848- שהלהיב את כלם עם השיר שלו TALPRA MAGYAR מאז הרבה קראו לי גם - פטפי ו KIS-OKOS..... היו זמנים

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif את השירים של

Petőfi Sándor אני כבר לא זוכרת, מה שכן, שבצחוק היינו שרים, Petőfi Sándor gatyába táncol יענו, פטופי רוקד בגטקס. ואת מירלה1, את אולי כבר לא כל כך KIS, אבל OKOS את ועוד איך. סמכו עלי חברים שזה כך.

sabajakov

New member
ואפילו היה צריך לדקלם את השיר

במקצב מיחד שאם אני לא טועה נקרא הקסמטר.

יוליקה

Member
מנהל
יש תרגום לעברית של שירי פטופי שנדור

תרגם אותם אביגדור המאירי- בשנת 1961 שם הספר: שירי שנדור פטופי את העטיפה צייר אבי ארוין אבדי וכמו כן יש איורים בתוך הספר. הספר יצא לאור בהוצאת סיני.

liat1953

New member
../images/Emo42.gifאווי,מקסים..מחמם את הלב../images/Emo140.gif

ו"מגעגע" לימים רחוקים רחוקים. תודה ושבוע טוב

באויר...בטח שבאויר...

כבר מרגישים את התחושה הזו של סוף הקיץ למרות שמבחינת החום ממש לא...

דרדרית

New member
כבר ראיתי חצבים פורחים בשטח ביתספר

שבו אני מלמדת ככה סתם פרחו להם שלושה חצבים, עומדים שם זקופי קומה כשהתפרחת התחתונה שלהם בפריחה. ממש מדהים. חבל שאין לי מצלמה דיגיטלית לצלם. אבל- התמונה דומה לזו ששלחה המנגינה הסגולה

יוליקה

Member
מנהל
חזרתי הביתה מתל אביב

כל הדרך יש חצבים פורחים. זה מראה ניפלא וגם אם עדיין לא מרגישים את הסתיו - רואים בעיניים.

למעלה