זה שהשביתה הסתיימה שמעתי לפנות בוקר את עובדי העיריה שמפנים את האשפה. העיקר שיהיה לנו שבת ללא זבל ברחובות. לא יודע אם זה כך, אבל הסתיו כאילו כבר באויר. לא שלא חם אבל..... מה נראה לכן/ם?
לי על המחשב כבר הרבה זמן. לדעתי זה יפהפה. השיר חוזר הרבה פעמים עד שכל התמונות נפתחות, אז סבלנות. וכמובן לא לשכוח את הרמקולים. מקווה שכולכם בסיידר, ובמיוחד אמא של טומי. שבת שלום קסום, רגוע ובריא לכל החברים. evike
צובט בלב, אבל אוהב גם את סתיו של אסתר עופרים (נדמה לי שגם אריק אנשטיין שר אותו)אני שומע כל גופי הופך לסתוי (הרגשה מיוחדת) אבל שלא נתעצב יתר על המידה על דאגה עוד יהיה פה שמח. המשן יום נפלא.
לא ידעתי שזה שלו, אבל אני זוכרת הרבה שירים בהונגרית שהיינו צריכים ללמוד בעל פה בהונגריה. אני גם זכיתי בזכותו לשבח מיוחד מהמורה בכתה א. מפני שכששאלה את הילדות בכיתה מי זה היה פטפי שאנדור, אף אחד לא ידע ואני קפצתי ואמרתי שאני יודעת ואמרתי ש PETOFI SANDOR EGY FORRADALMI HOS (גיבור המהפכה 1848- שהלהיב את כלם עם השיר שלו TALPRA MAGYAR מאז הרבה קראו לי גם - פטפי ו KIS-OKOS..... היו זמנים
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif את השירים של
Petőfi Sándor אני כבר לא זוכרת, מה שכן, שבצחוק היינו שרים, Petőfi Sándor gatyába táncol יענו, פטופי רוקד בגטקס. ואת מירלה1, את אולי כבר לא כל כך KIS, אבל OKOS את ועוד איך. סמכו עלי חברים שזה כך.
שבו אני מלמדת ככה סתם פרחו להם שלושה חצבים, עומדים שם זקופי קומה כשהתפרחת התחתונה שלהם בפריחה. ממש מדהים. חבל שאין לי מצלמה דיגיטלית לצלם. אבל- התמונה דומה לזו ששלחה המנגינה הסגולה