בוקר אור בוקר של יום חופש מלא במטלות, הלואי וידעתי לנוח, מנוחה נכונה לראש, לגוף, לנפש... לכולכם
ר רו נה New member 29/3/04 #1 בוקר אור ../images/Emo42.gif בוקר של יום חופש מלא במטלות, הלואי וידעתי לנוח, מנוחה נכונה לראש, לגוף, לנפש... לכולכם
בוקר אור ../images/Emo42.gif בוקר של יום חופש מלא במטלות, הלואי וידעתי לנוח, מנוחה נכונה לראש, לגוף, לנפש... לכולכם
R r e d head New member 29/3/04 #2 בוקר טוב גמני תמיד הרגשתי כמוך למתוח את הכוחות עד קצה היכולת עד ש...הגוף אמר פוססס מעצמו.
נ ניצת שושן New member 29/3/04 #3 בוקר טוב ../images/Emo140.gif את יודעת רונה גמני לא ידעתי פעם עד שהנסיבות הכריחו אותי כבר אז הבנתי מה הפסדתי כל חיי היום מנסה להתחבר לתחושות הללו ומקפידה אחת לתקופה להוציא את עצמי לחופשה ו...כן גם ביום יום מנסה ואפילו לפעמים מצליחה מומלץ
בוקר טוב ../images/Emo140.gif את יודעת רונה גמני לא ידעתי פעם עד שהנסיבות הכריחו אותי כבר אז הבנתי מה הפסדתי כל חיי היום מנסה להתחבר לתחושות הללו ומקפידה אחת לתקופה להוציא את עצמי לחופשה ו...כן גם ביום יום מנסה ואפילו לפעמים מצליחה מומלץ
ר רו נה New member 29/3/04 #4 ערב מנסה ללמד את עצמי לצאת לחופשה. בדמיוני הייתי כבר בכל מקום מדהים כאן ושם.
S s h o o s h a New member 30/3/04 #7 בוקר אור כפול אחד על חשבון אתמול (שלא בספקתי) ואחד כבר להיום (כי אם לא עכשיו, אח"כ יהיה מאוחר)