בוקר אור

basket case

New member
בוקר אור../images/Emo42.gif

רציתי לשתף אתכם במשהו. לא biggy, אבל בכל זאת. יש מקום שאני מתנדבת בו, ולאחרונה התחלתי לעזור לנערה בת 12 באנגלית. הנערה הזו מדהימה - ילדה בכיתה ו', ששואלת אותי שאלות כמו "איך זה שהדינוזאורים נכחדו ובני האדם לא?" ו"איך המדוזות חיות?", קוראת ספרים כמו כלום, ובקיצור - ילדונת עם חתיכת ראש על הכתפיים. אולם, מה התברר לי בפגישתנו השנייה?? איכשהו, גיליתי שאביה עובד איתי במפעל בו אני עובדת. ו..מה השוס? הוא הטריד אותי מינית בעבר!!! זה לא כזה ביג דיל, כי למעשה הוא כלל לא מודע לכך שמדובר בהטרדה מינית (אחד האנשים הטיפשים ביותר ביקום), אבל זה אכן היה כך (הייתה הפסקת חשמל במפעל, הבחור בא, התחיל לגעת בי, כולל באיזור החזה, ניסה לנשק אותי, ולא עזב אותי למרות שאמרתי בפירוש "לא"). מה שאירוני הוא, שהיא בת ה-12 החכמה ביותר שהכרתי מעודי, ואילו הוא אחד מהאנשים הטיפשים ביותר שהכרתי מעודי... סתם רציתי לשתף.

dana2909

New member
מה הקשר?

זה שהאבא דפוק זה אומר שהילדים אוטומטית דבילים? מה שהטריד אותי זה מה שאת כתבת על זה. לא ביג דיל???

basket case

New member
לא טענתי לרגע...

ש"זה שהאבא דפוק זה אומר שהילדים אוטומטית דבילים". סתם ציינתי עובדה. אני באמת לא רואה את זה כביג דיל - כי הדבר הזה (אם את מדברת על ההטרדה המינית) קרה מאוד מזמן, וגם כשהוא קרה - לא ייחסתי לו חשיבות, בגלל הדרך בה אני רואה את אותו אדם. נכון, זה שהוא טיפש לא נותן לו לגיטימציה לעשות דברים כאלה, אבל ברירותיי אינן רבות, ומאחר וזה לא ממש השפיע עליי (כן כן, כבר הקפתי את הנושא הזה לעומק, על כל היבטיו, עם עובדת סוציאלית), החלטתי פשוט "לרדת" מזה. דרך אגב, כבר כמעט ולא יוצא לי לראות את אותו אדם, ולכן כל העניין הזה כבר לא משנה לי.

basket case

New member
הבחור נשוי מגיל 14

לא נראה לי שהוא הספיק ללמוד יותר מדי. ולמה אתה מתכוון ב"חתיכת מפעל-חיים"?

סתם. נראה שלא משעמם שם.

בואי נראה - בעירי יש מפעל, מפעל של שניצלים, בו עובדים שבעה - דופקים שם שניצלים, השבעה מסתכלים עלי, במפעל של השניצלים, חושבים אותי "קציצה", הדופקים של השניצלים. ועובד שם עוד אחד, במפעל של השניצלים, ולו יש בת אחת, במפעל של השניצלים, והיתה שם הפסקת-חשמל, במפעל של השניצלים, והמניאק שכח ש"לדפוק" - זה רק שניצלים. ויש שם גם משרד, במפעל של השניצלים, בו יושב אדם, במפעל של השניצלים, ולאדם יש בת
, במפעל של השניצלים, וכנראה גם עוד אשה, במפעל של השניצלים. ובתוך כל זה אני, במפעל של השניצלים, ויש לי סל, במפעל של השניצלים, ובסל אאסוף מקרים במפעל של השניצלים, והרבה מעשים טובים, במפעל של החיים [שלי]. זאת אני, מקרה-סל.

הרזרבה הזו,

מספיקה לשכנעך להגיע למפגש הקרוב? ולו רק לשם האיזון - יש לנו יותר מדי מוזמנים פטפטנים, נמוכים וכרסתנים

אשה דברנית נמוכה ועבה,

זה מה שאני צריך בשביל האיזון. תגיד לי שיש אחת כזאת [נסה לא להסתבך] - ואני בא... האמת, נראה לי שאפטור אתכם, לעת-עתה, מהתעוקה שיוצרת נוכחותי [בכל פורום שהוא]. בכל-אופן, תודה על ההזמנה, בחור!
ותודה גם ל-ZIMES! ושיהיה בשעה טובה!

למעלה