בוקר אור... מה שלומנו? הכל טוב מקוה. אז שיהיה לנו יום שקט העיקר מלא בריאות ואושר כמובן
ט טומי* New member 3/6/03 #1 בוקר אור...../images/Emo42.gif מה שלומנו? הכל טוב מקוה. אז שיהיה לנו יום שקט העיקר מלא בריאות ואושר כמובן
בוקר אור...../images/Emo42.gif מה שלומנו? הכל טוב מקוה. אז שיהיה לנו יום שקט העיקר מלא בריאות ואושר כמובן
ג גחלילית זוהרת New member 3/6/03 #2 אינשאללההההה שיהיה לנו שקט!!! שיהיה בוקר נעים וחייכני לכולנו. רק טוב!!!
י יודע ש... New member 3/6/03 #3 שלום לכולכם קונן אחי מה הסיפור אתה תקוע במחסן שלך? תוציא את הראש לרגע מהמיטה תשאיר קצת מקום לאחרים אם לא אספיק לפני החג מאחל לכם חג שמח נוסע לכמה ימים לנוח בדרך אעבור במחסן של קונן אולי אחליף אותו... וכמו שאומרת גחלולית שיהיה לכם רק טוב
שלום לכולכם קונן אחי מה הסיפור אתה תקוע במחסן שלך? תוציא את הראש לרגע מהמיטה תשאיר קצת מקום לאחרים אם לא אספיק לפני החג מאחל לכם חג שמח נוסע לכמה ימים לנוח בדרך אעבור במחסן של קונן אולי אחליף אותו... וכמו שאומרת גחלולית שיהיה לכם רק טוב
פ פנינת-החן New member 3/6/03 #4 היי לכולם מהספריה השכונתית שלי מדגישה...מדגישה לכולם,אני כעת בספריה השכונתית שלי..שלא יעלה חס וכרפס לראשו של מישהו שאני נמצאת כעת במחסנו של קוננו הנעלם.. אני אחפש גם כאן בספריה שלנו במדור חיפוש קרובים אולי אמצא את קונננו ואבואו הנה על החוטיני שלו...
היי לכולם מהספריה השכונתית שלי מדגישה...מדגישה לכולם,אני כעת בספריה השכונתית שלי..שלא יעלה חס וכרפס לראשו של מישהו שאני נמצאת כעת במחסנו של קוננו הנעלם.. אני אחפש גם כאן בספריה שלנו במדור חיפוש קרובים אולי אמצא את קונננו ואבואו הנה על החוטיני שלו...
פ פנינת-החן New member 3/6/03 #5 טומי מאחר ואני נמצאת בבספריה השכונתית שלי,נבצר ממני לגנוב לך תתמונה היפה...מפטיחה לעשות זאת כשהילדים הסוררים שלי יחליטו להחיות לי את המחשב... באותה ההזדמנות מקווה שבריאותך השתפרה וכעת אתה בריא,ואם עדיין לא החלמת לגמרי מאחלת לך החלמה מהירה..
טומי מאחר ואני נמצאת בבספריה השכונתית שלי,נבצר ממני לגנוב לך תתמונה היפה...מפטיחה לעשות זאת כשהילדים הסוררים שלי יחליטו להחיות לי את המחשב... באותה ההזדמנות מקווה שבריאותך השתפרה וכעת אתה בריא,ואם עדיין לא החלמת לגמרי מאחלת לך החלמה מהירה..