בוקר אור שיהיה לכולם יום שקט ויפה.
G GALI02 New member 22/10/02 #2 הקדמת אותי בדקה ../images/Emo8.gif כבר חשבתי שאני הראשונה לאחל בוקר טוב... שיהיה לך אחלה יום סידי... אני זזתי ללימודים ביי
הקדמת אותי בדקה ../images/Emo8.gif כבר חשבתי שאני הראשונה לאחל בוקר טוב... שיהיה לך אחלה יום סידי... אני זזתי ללימודים ביי
ב בת ה י ם New member 22/10/02 #3 ../images/Emo105.gif בוקר טוב ../images/Emo105.gif הקדמתם אותי בהרבה דקות מה שלומכם בבוקר קריר זה ?
מ מיקי 35 New member 22/10/02 #4 בוקר נפלא לכולם ../images/Emo42.gif מה שלומכם אנשים ? שוב אני עם מעט שעות שינה... ומקווה להמשיך להישאר ער גם במהלך היום... שיהיה לכולנו יום שקט...
בוקר נפלא לכולם ../images/Emo42.gif מה שלומכם אנשים ? שוב אני עם מעט שעות שינה... ומקווה להמשיך להישאר ער גם במהלך היום... שיהיה לכולנו יום שקט...
@ @@ New member 22/10/02 #5 הקדמתם אותי בשעות ../images/Emo8.gif לא נעים להגיע לעבודה באיחור של שעה והבוס שלי קיבל את פניי כמובן שהיו "פקקים" נוראים... אבל ביננו זה היה אשר גרמה לי לישון עוד שעה ולא לשמוע ת´שעון... אנשושים יפים שלי שיהיה לנו בוקר טוב ורגוע....
הקדמתם אותי בשעות ../images/Emo8.gif לא נעים להגיע לעבודה באיחור של שעה והבוס שלי קיבל את פניי כמובן שהיו "פקקים" נוראים... אבל ביננו זה היה אשר גרמה לי לישון עוד שעה ולא לשמוע ת´שעון... אנשושים יפים שלי שיהיה לנו בוקר טוב ורגוע....
M mariana New member 22/10/02 #6 בוקר טוב גם מימני גם אני רק עכשיו הגעתי לעבודה ואני גם באיחור רציני בגלל ארוע שהיה לי אתמול, אבל את פניי קיבלו ההפך מהבוס של ריקי את פניי קיבלו ב וב איך אני אוהבת את הבוסים שלי.
בוקר טוב גם מימני גם אני רק עכשיו הגעתי לעבודה ואני גם באיחור רציני בגלל ארוע שהיה לי אתמול, אבל את פניי קיבלו ההפך מהבוס של ריקי את פניי קיבלו ב וב איך אני אוהבת את הבוסים שלי.
@ @@ New member 22/10/02 #7 מרינג..אני מבקשת ממך.... הבוס של ריקי לעולםםםםםם לא צועק עליה, אלא ריקי עליו (חוצפנית קטנה אנוכי)....בד"כ את הבוקר הוא מתחיל ב- 11:00 ופתאום לראות אותו ב-10:00 במשרד זה היה לא צפוי שיבש לי ת´תוכניות לא היה לי תירוץ טוב
מרינג..אני מבקשת ממך.... הבוס של ריקי לעולםםםםםם לא צועק עליה, אלא ריקי עליו (חוצפנית קטנה אנוכי)....בד"כ את הבוקר הוא מתחיל ב- 11:00 ופתאום לראות אותו ב-10:00 במשרד זה היה לא צפוי שיבש לי ת´תוכניות לא היה לי תירוץ טוב
M mariana New member 22/10/02 #8 חחחחחח../images/Emo6.gif זה מה שקורה כשרוצים לעבוד על הבוס ופתאום הוא מכין לך הפתעה אז מה את עובדת היום 4 שעות וזהו???
חחחחחח../images/Emo6.gif זה מה שקורה כשרוצים לעבוד על הבוס ופתאום הוא מכין לך הפתעה אז מה את עובדת היום 4 שעות וזהו???