בוקר אור

Lir האחת

New member
בוקר אור../images/Emo42.gif

בדיקת נוכחות
סמנו
שיהיה לכולנו יום מקסים

LadyWolf

New member
../images/Emo45.gif כותבת תמליל לראיון ../images/Emo132.gif

הגשת עבודות זה בכלל לא מגניב

יוקאס

New member
כן המפקדת! פה המפקדת!

נשאר לי לתרגם עוד מאמר אחד ואז יש לי חופש מוחלט - אין יותר כלום מה לעשות... וגם אחותי באה לביקור של חודש מארה"ב ביום חמישי (איזה כיף!) אז צריך להתחיל להכין אגרטל גדול ויפה של פרחי אוריגמי ועוד כמה דברים...

ebi83

New member
../images/Emo45.gif בחופש שלפני חזרה לסערה...

מחכה לאישור מילואים שיגיע בדואר כדי להגיש בקשה למועדי ג'

Saladin

New member
אני פה.

יש לי יום חופש היום ובמקום לנצל אותו ללמידה למבחן הכי קל בהיסטוריה, מבחן שצריך רק לעבור ולא משנה מה הציון, ישנתי כל היום. גם האח הגדול הפריע לי. וכל זה לשם מה? לשם מה?

יוקאס

New member
כל זה לשם התהילה!

האח הגדול האח הגדול, או האח הגדול מהטלוויזיה? כי אם התשובה היא כן על הראשונה ולא על השניה, אז כאחות גדולה בעצמי אני אומרת לך - להפריע ולהציק לאחים הקטנים זאת מצווה! יש היררכיה בעולם ויש לקבלה באהבה!

Saladin

New member
../images/Emo6.gif קרעת אותי.

התכוונתי לאח הגדול מהטלויזיה כמובן (אני מסיר אחריות מעצמי ולכן אמרתי שהוא מפריע לי).

יש לו שאלות קצת הזויות ../images/Emo152.gif

הוא אפילו שאל אותי אם הדמות שלי היא זמר ישראלי מזרחי ...

Saladin

New member
תודה!

עכשיו סיפקת לי תירוץ להגיד לאנשים למה אין לי פייסבוק. זה ממכר, אני אגיד להם.

אני גם כאן - סיפור על בהמה

אני בעבודה.. פקידת קבלה זמנית באיזו חברה יש אצלינו איזה אחת יחסית יותר בכירה שהיא ממש בהמה בכל מובן.. פתאום אני רואה אותה מנערת פחית קולה ומניחה אותי על הדלפק של השולחן שלי.. בבהלה אני שואלת אותה:" מה את עושה???" ואכן היא פותחת אותה וקולה מושפרצת לכל עבר... היא כמובן לא תתנצל וההסבר שלה היה שהיא לוקחת תרופה נגד כאבי בטן ואסור שיהיה גזים.... אז ששכאלתי אותה למה היא לא קנה פחית עם שתייה לא מוגזת הי א מסתכלת עליי בהתנשאות ואומרת:" אבל קולה זה תרופה נגד כאבי בטן?!" מעצבנת

יוקאס

New member
../images/Emo6.gif זה מזכיר לי את כל הבהמות מהשירות לאומי

בשירות עבדתי בבי"ח בחדר קטנטן מלא בבדיקות רפואיות של אנשים ובהרבה תרופות ותמיסות רפואיות ומכשירים רפואיים למיניהם, כמובן שיותר מבן אדם אחד (אני) לא נכנס לשם בו זמנית אחרת נהיה צפוף נורא ומעצבן. תמיד היו באות לשם כל מיני מתנדבות וכל מיני סניטריות והיו אוכלות את הארוחות צהריים שלהם דווקא שם. אני לא מבינה, למה כשאומרים לאנשים במפורש - "אסור לכם לאכול בחדר הזה!!!" ובכלל חוץ ממני ולאחיות אין לאחרים מה לעשות שם, אין קליטה! זה היה כמו לדבר לקיר - שעוד מתחצף חזרה! יש כל כך הרבה טיפוסים שהייתי מעיפה מחיי אם הייתי יכולה!

reddish

New member
אתמול ירד גשם ../images/Emo9.gif

ועכשיו יש כזה יום מקסים בחוץ! אני לומדת למבחן האחרון שלי בתואר (
), והיום מתחילה לעבוד במקום חדש שלא קשור למקצוע אלא רק בשביל הכסף וכדי שתהיה עבודה קבועה לתקופה הקרובה עד לתואר שני.

למעלה