בוקר אור יום שלישי .... פעמיים כי טוב .. יום רגוע יום נפלא מלא ב א-ה-ב-ה .
T tintong New member 2/9/08 #1 בוקר אור ../images/Emo42.gif יום שלישי .... פעמיים כי טוב .. יום רגוע יום נפלא מלא ב א-ה-ב-ה .
י יוני יולי New member 2/9/08 #2 בוקר קסום../images/Emo20.gif יום שלישי...פעמיים כי טוב יום רגוע , יום נפלא אייזה יום שמח יום של .
ו ו ו י נ ס ט ו ן New member 2/9/08 #3 בוקר טוב ../images/Emo96.gif../images/Emo120.gif יום שלישי .... פעמיים כי טוב .. יום רגוע יום נפלא ברבטוב אדום
בוקר טוב ../images/Emo96.gif../images/Emo120.gif יום שלישי .... פעמיים כי טוב .. יום רגוע יום נפלא ברבטוב אדום
D DANAQ32 New member 2/9/08 #5 בוקר אור../images/Emo42.gif יום שלישי... פעמיים כי טוב.. יום רגוע יום נפלא מלא בהתרגשות, ציפייה ואהבה
בוקר אור../images/Emo42.gif יום שלישי... פעמיים כי טוב.. יום רגוע יום נפלא מלא בהתרגשות, ציפייה ואהבה
Y ye44 New member 2/9/08 #6 בוקר נפלא אחרי המשחק של הפועל...../images/Emo13.gif עוד שנה חלפה ושום דבר לא השתנה....!!!
D DANAQ32 New member 2/9/08 #11 ../images/Emo123.gifאל תרגיז יש כאלה שזה מרגיז אותם ומוריד להם ת'מצברוח גם בלי שתתאמץ.
K kleo patra New member 2/9/08 #8 בוקר טוב רק יום שלישי היום? טוב,,,,תשעשעו אותי אני והמנהל כספים לבד במשרד... מילא אם היה חתיך....
ק קאפקייק New member 2/9/08 #13 בוקר טוב ../images/Emo1.gif בינתיים הבוקר לא ממש מסתמן פעמיים כי טוב... לא התעוררתי עמדתי 45 דקות בפקק בנצרת לא פחות ולא יותר... מצד שני, היום רק התחיל... שיהיה יום נפלא...
בוקר טוב ../images/Emo1.gif בינתיים הבוקר לא ממש מסתמן פעמיים כי טוב... לא התעוררתי עמדתי 45 דקות בפקק בנצרת לא פחות ולא יותר... מצד שני, היום רק התחיל... שיהיה יום נפלא...
ל ל ב י א ה 3 New member 2/9/08 #15 בוקר טוב../images/Emo13.gif יום שלישי... רק פעמיים כי טוב? ואם בא לי שלוש פעמים?...