בוקר אור לכולםם.............התעוררתי לי עם חיוכי ....סימן טוב ליום טוב יום מקסים ונפלא
T tintong New member 28/4/08 #1 בוקר אור../images/Emo42.gif לכולםם.............התעוררתי לי עם חיוכי ....סימן טוב ליום טוב יום מקסים ונפלא
בוקר אור../images/Emo42.gif לכולםם.............התעוררתי לי עם חיוכי ....סימן טוב ליום טוב יום מקסים ונפלא
א א פרסקי New member 28/4/08 #2 בוקר טוב ../images/Emo13.gif גם אני התעוררתי עם חיוכי ויום מקסים לכולם
א א פרסקי New member 28/4/08 #3 בוקר טוב ../images/Emo13.gif גם אני התעוררתי עם חיוכי ויום מקסים לכולם
S suzana9 New member 28/4/08 #4 בוקר דבש גם אני התעוררתי עם חיוכי הילדה הלכה היום לגן עם קופסה בה תולעי משי....נראה איך הגננת תגיב . בוקר של כושר-חוזרים לשגרה.
בוקר דבש גם אני התעוררתי עם חיוכי הילדה הלכה היום לגן עם קופסה בה תולעי משי....נראה איך הגננת תגיב . בוקר של כושר-חוזרים לשגרה.
Z zomery New member 28/4/08 #5 בוקר טוף איך שה- צלצל התעוררתי בפיהוק ברדיו שיר אהוב "לפעמים אני...." המים רתחו הסנדביץ' מוכן קדימה לעבודה
בוקר טוף איך שה- צלצל התעוררתי בפיהוק ברדיו שיר אהוב "לפעמים אני...." המים רתחו הסנדביץ' מוכן קדימה לעבודה
S suzana9 New member 28/4/08 #6 אתה מתכוון "לפעמים אני משתגע.. כי מבחינתי אני יודע שיהיה ..טווווווווווב?"... בוקר טוף גם לך-עיניים.
Z zomery New member 28/4/08 #7 שלילי דווקא לשיר הזה ../images/Emo13.gif http://www.youtube.com/watch?v=BA5WWp7gTYM
M Mika Rali New member 28/4/08 #14 לא יודעת איך הגננת תגיב אני יודעת שאיך שקראתי תולעי משי זה הפרצוף שנהיה לי בעעעעכס ביום שהבייבי שלי יתחיל להביא חיות כאלו הביתה אני אהיה בצרות....
לא יודעת איך הגננת תגיב אני יודעת שאיך שקראתי תולעי משי זה הפרצוף שנהיה לי בעעעעכס ביום שהבייבי שלי יתחיל להביא חיות כאלו הביתה אני אהיה בצרות....
מ מיצה נבים New member 28/4/08 #9 בוקר מצויין.... גם אני התעוררתי עם חיוכי ענקי הבוקר לבחור שעשה לי כזה חיוך ענק...
G Gal 38 New member 28/4/08 #12 בוקר טוב ../images/Emo42.gif חוזרים לשגרה אחרי שבוע חופש עמוס בחוויות טובות ... שוב להכין סנדויצים בבוקר, שוב לנסות ולהעיר 3 ישנונים - ללא הצלחה ... בוקר טוב וים טוב לכולם
בוקר טוב ../images/Emo42.gif חוזרים לשגרה אחרי שבוע חופש עמוס בחוויות טובות ... שוב להכין סנדויצים בבוקר, שוב לנסות ולהעיר 3 ישנונים - ללא הצלחה ... בוקר טוב וים טוב לכולם
K kleo patra New member 28/4/08 #13 בוקר טוב של התרגשות לא יודעת למה..אני במצב של ריגוש קיצוני מאתמול. מענין למה...עוד לא בטוחה...
M Mika Rali New member 28/4/08 #16 בוקר../images/Emo42.gif החתולה שלי העירה אותי עם משחק חדש, היא קופצת על הדלתות עד שהן נפתחות... ומצליח לה לקרציה! עד שנרדמתי אחרי הרעש שהיא עשתה הבן שלי בא אליי למיטה בשקט, נתן לי נשיקה ועל הבוקר "אימא אני אוהב אותך" מי צריך יותר מזה.... אהההה האמת היה עדיף להתעורר עם מהגבר שלי... שיהיה יום קסום
בוקר../images/Emo42.gif החתולה שלי העירה אותי עם משחק חדש, היא קופצת על הדלתות עד שהן נפתחות... ומצליח לה לקרציה! עד שנרדמתי אחרי הרעש שהיא עשתה הבן שלי בא אליי למיטה בשקט, נתן לי נשיקה ועל הבוקר "אימא אני אוהב אותך" מי צריך יותר מזה.... אהההה האמת היה עדיף להתעורר עם מהגבר שלי... שיהיה יום קסום
D DANAQ32 New member 28/4/08 #19 השותפה התגעגעה אליך..../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif , קרעתי את עצמי מצחוק...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
השותפה התגעגעה אליך..../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif , קרעתי את עצמי מצחוק...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח