בוקר אור

tintong

New member
בוקר אור ../images/Emo42.gif

התעוררתי הבוקר באמת עייף
(למה אין שוטפים להברזה מהעבודה....חחח) אתמול בערב רק אני וביתי הנסיכה יצאנו לשופינג קניות (בגדים ונעליים בשבילה) היסתובבתי איתה עם העגלה (ראלף קטא) היא אומרת פישש אבא זה יפה, וזה יפה ... שימי בעגלה מה את רוצה .. העגלה היתפוצצה ....היא אומרת לי אבא למה אתה מחייך כל הזמן .....אמרתי לה מה את לא יודעת מה כל מה בעגלה מודדים
ילדים שומעים רק למדוד ...חחחחח חצי עגלה סיננה לי . יצאנו מאושרים עם 2 זוגות נעליים גופיות חולצות מיכנסיים ועוד גיהוץ אחד
(יאלה לעבודה ...להדפיס עוד כסףף ) יום נפלא ומלא אהבה לכולםםםם
ולמדהימה .........בחור שמייצר 100 הודעות SMS ביום ....תאמיני לי הוא לו נורמלי

א פרסקי

New member
בוקר טוב אנשים../images/Emo183.gif

אמרו שיתכן גשם בגלל שהשרב נשבר מקווה שלא ירד גשם אבל הוא נשבר בוקר טוב

אני מאוד אוהבת גשם

אבל גשם אחרי אובך כמו שהיה זה קטסטרופה בהתגלמותה. כל הבית שלי מלא חול ואבק בגלל מזג האויר. מחכה שהוא יתייצב קצת כדי שאוכל לשטוף אותו (או כמו שאני תמיד אומרת לילדים - בואו נעשה בריכה בבית
). שיהיה בוקר נפלא לכולם

שממ"ית-השנה אני רוצה הזמנה לבריכה שלך!

אי זוכרת שעשית את זה שנה שעברה!!! איזה כיף שאני יכולה להגיד את זה?? חבל"ז אז אם תעשי אני ממש אשמח לבוא - יש לי גם מזרן ים חדש וגם נסיכה בבגד ים מדהים בשביל הנסיכים שלך ןבקשר לאבק - זה חוק מרפי מאז שאני זוכרתאת עצמי אמא שלי תמיד אמרה - שבפסח-מנקים ומנקים - ואז יש סופות אבק והכל מג'דייף אז יאלה - קחי את זה בקלות (אמרה מי שלא מנקה כרגע אף בית) אבל תקראי לי לבריכה ומבטיחה להיות מעולה עם המגב!!!

בוקר בוקר ../images/Emo42.gif

קרסתי לישון מוקדם ה
עדיין מעירה אותי בלילות שתיהיה בריאה ולא רק זה אלא אחרי כל זה גם קמה עם ה
קצת לפני אפילו ומנסה לגרום לי לשים לה סרט רק שאני שוכבת במיטה כמו
וזזה כמו
יש מדרוגת אצל הוריי ואני חושבת שאני צריכה ביטוח נפילות בשעות האלה.
יורדת איתה בעיניים סגורות
שמה לה דורה. ומנסה לשווא לתפוס עוד כמה ZZZZZZZZZZZ מזל שאני קמה לכזו נסיכה ולימים כאלה יפים - בוקר טוב ישראל עכשיו רק
ויהיה בסדר העיקר שהכל ב

רק שיר

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב../images/Emo13.gif

השבוע הזה טס לי במהירות. עוד יום שקט בלי יותר מדיי עבודה. ואחחח סופ-שבוע בפתח עם כל הילדודס
החמודים שלנו

למעלה