בוקר אור

chakiv

New member
והמזגן אצלנו לא מפסיק לעבוד....

בסה"כ סערות קטנטונת...עשו מזה כזה סיפור!!!

vikvik

New member
בוקר אור!

ולא קר לי בכלל.... אני לא יודעת , אף פעם לא קר לי כמעט. וגם כאשר קצת קר אז אני נהנת מזה. דיברתי פעם עם הרופאה על זה והיא אמרה שחלק מזה זה גם הדופק הגבוה והמאמץ הנשימתי שמפעיל את הגוף , וגם הסטראודים שמחממים את הגוף יותר מהרגיל.

LullaBelle

New member
צהריים טובים ../images/Emo183.gif

בבאר שבע קר מאוד וגשום... אני בכיסא עם שתי חתולות ופליז ענק של בעלי, אז לא רע לי בכלל =)

chakiv

New member
לא דיברנו על מרץ??

או שאתם כבר מתרגלים לרעיון קריאת השמות....

LullaBelle

New member
הסבר מצבי המשפחתי =)

אכן החתונה בעוד שבועיים, ה-6 למרץ, ליתר דיוק. רק שבתחילת פברואר נסענו לקפריסין ונישאנו בנישואים אזרחים [אנחנו מתנגדים אידאולוגית לרבנות ולכן בחרנו לא להתחתן דרכה]. רשמית, אנחנו כבר נשואים, כבר היינו במשרד הפנים, נרשמנו כנשואים, החלפנו ספחים ואני הוספתי את שם משפחתו לשלי [עכשיו יש לי כפול]. כך שג'ון הוא בעלי, ואנחנו מתחתנים בעוד שבועיים, וכמה שכל המשפט הזה נשמע הזוי, הוא נכון =)

ערב טוב ../images/Emo70.gif זה בקשר לפורום..

אני רואה שאין הרבה קופצים.. אז החלטתי בנתיים שאני משאיר את הפורום החדש, הוא לא יתחרה עם הפורום כאן, אלא, הוא יהיה פורום של ריכוז מידע שמתפרסם מעת לעת באתרים ובחדשות וכאן, ולא לשאלות, דיונים, המלצות וחברה כמו שזה כאן. בד בד, בטח זה יעשה תעמולה להגביר את המודעות ל-CF שתהיה יותר הזדהות והכי חשוב, נקווה, שיגיעו בזכות זה תרומות. אם ישתנה משהו, ויחליטו לסגור כאן, או מכל סיבה אחרת ותרצו לעבור, הפורום שם יהיה כבר קיים, ואת הניהול שכרגע ברשותי אני יעביר לאיגוד [במתכונת שזה יהיה עכשיו זה לא מצריך הרבה עבודה, ולא חייב להיות בתדירות גבוהה, ולכן אין לי בעיה לנהל אותו]. כל טוב

למעלה