בוקר אור...

רותי 11

New member
אחד הדברים "המוזרים" קרה לי

השבוע. הגיעה אלי מטופלת עם כל מיני בעיות, ואחת הבעיות שלה היה שלא היה לה כוח להתמודד עם החיים מעין עייפות מהחיים וחוסר רצון אמיתי לעזור לעצמה עם תחושת בלבול גדולה שהולכת וגוברת עם הזמן, היא ביקשה שאבדוק אותה ואראה ממה בעצם נובע הבלבול הזה, היא ישבה לידי ומשום מה זימנתי אותה אנרגטית מולי, (הכל היה מאוד אינטואיטיבי) ומה שראיתי מולי היה ממש מוזר, ראיתי כאילו רוכסן ענק חוצה את הוגף שלה לשניים מלמעלה עד למטה אני פתחתי את הרוכסן, וכאילו הגוף/בגד נפל לצדדים, ומה שראיתי היה מעין גוף מלא בפצעים מגלידים ומדמם, בהתחלה לא הבנתי מה זה שאלתי וקיבלתי תשובה שזאת למעשה הנפש שלה, היה לי ממש מוזר כי זאת הפעם הראשונה שאני נתקלת בדבר כזה, מה שעשיתי זה היה לנקות את הנפש שלה זה לקח קצת זמן שעד שממש ראיתי אותה פשוט שקופה וצחה מילאתי אותה בכל מיני אנרגיות קריסטל וכזה, ואז פשוט הרגשתי גלים של אהבה נשלחים אלי מהנפש שלה, לאחר מכן כמובן ניקיתי את הפיזי ולבסוף חיברתי ביניהם ועשיתי עוד כל מיני דברים, היה ממש מעניין אני הייתי ממש ממש בתחושה שמשהו משונה מתרחש אבל לא התערבתי ממש בתהליך אלא נתתי להדרכה להוביל אותי בלי לערב כל הגיון. היא כמובן חשהל אחר מכן עייפות שזה משהו מאוד הגיוני לאחר שנחשפים לכמויות אור גדולות די הגיוני שזה יקרה.

למעלה