בוקר אור...

golden energy

New member
בוקר אור...../images/Emo42.gif

שאלה.. אם יש מימדים מקבילים ויש בהם אותנו...או,לפחות,אנשים שנראים כמונו.. אז...זה אנחנו+ האישיות שלנו האופי וההתנהגויות שלנו, או הם אנשים אחרים לגמרי?

רותי 11

New member
הם אנחנו - הם ביטוי אחר

של הנשמה שלנו. הם לרוב גם נראים כמותנו והכל די דומה מצד אחד וקצת שונה - כי המסלול שהם בחרו הוא קצת שונה וזה מתייחס לבחירות שלנו. כאשר אנחנו בוחרים החלטה מסויימת במקביל חלק אחר שלנו ממשיך לחוות את הצד השני של אותה החלטה.

the pitria

New member
אז הם חלק מהנשמה שגם אני לוקחת בה חלק?

כי אם כן, אז הנשמה הזאת תהיה מאוד מבולבלת כאשר תגיע לעולם הנשמות... וזה די מפריע לי.

רותי 11

New member
היי מתוקה אין לך ממה לחשוש

תאמיני לי לכל דבר יש מקום וסדר בעולם.

the pitria

New member
זה היה נראה לי יותר הגיוני אם הגוף שלי היה

קיים בכמה עולמות נוספים, ואת כל גוף היתה מכלסת נשמה אחרת.

רותי 11

New member
the pitria כשמדובר בדברים האלה

עדיף להזיז את ההגיון הארצי כי גם ככה די קשה לקלוט את הדברים האלה - ויש עוד דברים הרבה יותר הזויים מזה תאמיני לי

golden energy

New member
בשביל מה יש

עולמות מקבילים כאלה? האם הם נוצרו כדי לעזור לנו איכשהו או שזה לא קשור אלינו ולהתפחות שלנו? למה הם קיימים?

אנטוליו

New member
כך בנוי היקום. התחום שעוסק במבנה שלו

נקרא קוסמולוגיה. אם התמזל מזלך ואת יודעת אנגלית - יש הרבה חומר בשפה הזאת על עולמות מקבילים. גם האדם הוא לא רק הגוף הפיזי בלבד. קיימים בו גם גופים מקבילים נוספים, שכל אחד מתפקד בעולם מקביל שלו. אני מציע קודם כל להתחיל מויקיפדיה: על עולמות מקבילים על גופים מקבילים של האדם

rucale

New member
אישית חוויתי

מצבים בהם אני ב"מימד" אחר באותו זמן ארצי. משוחחת וחיה כמישהו אחר. נפגשת עם אחרים. לעיתים הם מהנשמות שמוכרות לי מחיי היומיום. הרעיונות והדעות שם שונים, לא הצלחתי לזכור כלום כדי לספר כאן, כי ההגיון שם היה לי שונה מהמוכר. מקווה שפעם אצליח "להנציח" חויה שכזו, כלומר, לספר מה אני "שם". זה פשוט אדיר, התחושה הזו. לעיתים גם מתסכל. אני "מתעוררת" לכאן עם ידע שצחקתי המון, חיוך מטופש על שפתי, אך לא יכולה לספר אפילו לעצמי מה הבדיחה. חויה נפלאה בכל אופן, שבוע טוב, רחלי.

רותי 11

New member
האמת שכולנו עושים את זה בלי לדעת

בזמן השינה אנחנו די מטיילים בין יקומים מקבילים ומימדים אחרים נפגשים עם חלקי נשמה אחרים שלנו וכן הלאה.

golden energy

New member
נכון,זה די רגיל

שחולמים על אנשים שאנחנו מכירים אבל זה לא בדיוק הם. ואני תמיד יוצאת עם התחושה ששם יותר כיף
הם בעולם בלי בחירה חופשית? הם חיים חיים רגילים כמונו?

V e n e r a

New member
מה ניתן לומר על אנשים עם בעיות שינה?

יצא לי להכיר כמה צעירים (לומדים איתי) עם בעיות שינה די חריפות, חוסר יכולת להרדם עד שעות הבוקר(מחרדה או סיבות אחרות...), ימים נטולי שינה כמעט, היפוך יום ולילה מבחינת שינה. זה אומר שיש להם בעיה להתחבר ליקומים אחרים? אולי הם שקועים יותר מדי במציאות הזו ומתקשים להתנתק ממנה? יש לציין שהאנשים הללו מאוד פעילים בחיי היומיום. ולעומת זה יש את הנרדמים הפתולוגיים, שאוהבים לישון כמה שיותר, אני למשל יכולה להתעורר להרגיש עירנית לגמרי ומוכנה לקום, אך להחליט לישון עוד קצת ולהרדם לעוד כמה שעות (שאחריהן אני כבר יותר עייפה ממה שהייתי...) האם זה אומר שאני מעדיפה לברוח לעולמות אחרים מאשר להתמודד עם המציאות? ובאופן כללי האם יש לנו מטרה כלשהי בטיולים אלו? האם זו רק חוויה מהצד או שיש לנו השפעה על הנעשה שם בצורה כלשהי? וכמובן מה ההשפעה של הטיולים עלינו? סליחה על המטר, עולות לי שאלות מדי יום אבל אני מגבילה את עצמי עד לסיום תקופת המבחנים

רותי 11

New member
V e n e r a יקרה ../images/Emo140.gif

כל אחד בנוי אחרת, יש כאלה שישנים חצי שעה ביום והם פעילים יותר מכולם ויש כאלה שזקוקים ליותר שעות שינה כדי להיות פעילים, למרות שיש ממוצע מסויים והוא 8 שעות ביום - מה שאצלי זה לא קורה, ואגב ככל שמתפתחים רוחנית מתמעטים משום מה שעות השינה. אבל בגדול כדי להתחברל נשמה ולהיטען ממנה אנרגטית מספיקים מספר דקות, אלה שישנים מעט כנראה שצריכים יותר שעות ארציות מכל מיני סיבות. המטרה של אותם "טיולים" היא בעצם לסגור מעגלים מתקופות חיים אחרות - האמת שזה הרבה יותר עמוק ממה שאנחנו מבינים כאן, אבל בגדול זה לסגור מעגלי חיים ולמשל חלק מזה זה לסגור חוזים נשמתיים.

V e n e r a

New member
תודה רותי ../images/Emo13.gif

כנראה שאנחנו יותר עסוקים ממה שנדמה לנו

golden energy

New member
תודה על הקישורים

אבל.. גם בקישור השני שיותר התחברתי אליו (כי הראשון יעניין יותר את מי שמתעניין בפיסיקה..) יש דברים יבשים ובסיסיים מאוד. אבל תודה
אני בטוחה שיש פה אחרים שיתחברו לזה (ויהיו יותר מכירי תודה ממני
)

חוששני כי המונח "עולמות מקבילים" בפיסיקה

אינו קשור לקוסמולוגיה מטאפיסית, אלא לאינטרפרטציה שהוצעה על ידי Everett & Wheeler, כרעיון אלטרנטיבי ל- Copenhagen Interpretation של מכאניקת הקוואנטים . הבעיה היא שהחיזוי של Everett-Wheeler many universes זהה לחיזוי של ה- Copenhagen Interpretation, ולכן האינטרפרטציה הזו אינה בת-בחינה כל כך נזכיר - הבעיה המלווה זה כשמונים שנים את מכאניקת הקוואנטים, שהיא תיאוריה מוצלחת מאין כמוה, היא בעית האינטרפרטציה של משמעותה הפיסית של המערכת הקוואנטית בטרם קריסת ה- statevector המתאר אותה

Mandy18

New member
איזה נושא מעניין - ורותי שאלה

אשמח אם תספרי את הדברים המוזרים עוד יותר! זה מאוד מעניין...

golden energy

New member
../images/Emo45.gif מצטרפת..

הדברים ה"מוזרים" הם הכי מעניינים והכי מעשירים..

למעלה