בוקר אור

IAM20072007

New member
בוקר אור ../images/Emo42.gif

הראל כרגיל העיף אותי מהמיטה כאילו הוא מאחר להצגה של יובל. אז קמתי, עוד מעט מתחילה להתארגן. היום אני עובדת ואז אנחנו יוצאים לחופש עד 7/10 , !! מצד אחד יופי טופי , כי עוד לא סיימנו עם הבית , אטבל נראה מה יהיה עם ה
במשכורת. מאחלת יום טוב לכולנו
מקסי וצברית, מקווה שהילדודס' בסדר ומרגישים טוב
שולחת
לשניהם.

יפעת*

New member
בוקר טוב../images/Emo141.gif

היום אני מתחילה רשמית עבודה חדשה, ובקרוב אני מתחילה עוד כמה תפקידים חדשים לפני יומיים הודעתי שאני מתפטרת מתפקידי כאחראית תעסוקה - דיייי.... וכבר אתמול כנראה שנפתח לי פתח ענק להתקדמות משמעותית שנה חדשה ומרגשת
החלמה מהירה לעדידוש וצמיחה קלה לבונבון

איזה חדשות משמחות ../images/Emo57.gif

שמחה בשבילך יקירתי.....תמיד אני אומרת שנסגרת דלת נפתחות 1000 אחרות....אצלך זה היה זריז וטוב שכך!!! אחלה שנה יקירתי

יפעת*

New member
תודה../images/Emo13.gif

הפעם אני סגרתי את הדלת במו ידי, ובאופן מסויים גם פתחתי את השניה זו מחמאה עצומה מהבוסית שלי להציע לי את התפקיד, משום שזה קידום שהוא קפיצה ענקית (אני בעצם אהיה אחראית על המנהלת של המנהל שלי היום
) מקווה שזה יסתדר, כי אני יכולה לקחת רק חלק מהתפקיד.

ב~ה~צ~ל~ח~ה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

התחלה מקסימה של שנה חדשה

new sol

New member
וווואאאאאאאאאאאווווווווווווווווווו

מת על הודעות כאלו זה רק מוכיח שלא צריך לחשוש משינויים, ולהאמין במי שאתה ולמה שאתה מסוגל. שיהיה המוני הצלחה מחזיק לך....אצבעות

יפעת*

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo13.gif

אני מאמינה בזה. ברגע שהייתי מוכנה, הכל נפתח. איך שאומרים ה"מאמנים" מה שקורה לך זה מה שאתה מאמין שמגיע לך.

../images/Emo24.gif בוקר טוב לכולנו.....

אממממ....הלילה עבר סביר.... דידוש עדיין לא מרגיש טוב.... מתנגד בכל תוקף ללכת לעשות את הבדיקות.... נראה לי שאאלץ לחכות ומחר לקחת איתי את סבא שלו שיחזיק אותו במקרה של התנגדות (והרי ברור שזה מה שיהיה....) אז היום אני והוא יחד.... בינתיים הוא רואה פופאי (זוכרים?????????????? הוא מת עליו
) ונראה מה יהיה בהמשך היום.... ים..... לגבי החופש.....אני יודעת שבחול המועד....לא מורידים ימים שלמים כחופש....במקומות העבודה שעבדתי עד היום...היו מורידים יום חופש אחד על יומיים חול המועד (היות ובימים אלו אמורים בעקרון לעבוד חצי יום....) מציעה לך לבדוק עם הבוסית. יום נעים לכולנו....בשורות טובות....פרנסה טובה....אושר....בריאות וכל מה שנרצה
מקסי

שוב לא מרגיש טוב הבחורצ'יק../images/Emo35.gif../images/Emo10.gif../images/Emo93.gif

החלמה מהירה, שירגיש טוב ומהר
, ושיתן לכם להנות קצת מהחגים, כי
טו שוב שיגרה

יפעת*

New member
../images/Emo101.gifבתקווה שעדי ירגיש טוב סוף סוף

כמה שאני יודעת לגבי מקומות עבודה "שעתיים "(שמשלמים לפי שעה) הם לא מחוייבים לכלום בעניין זה.

../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif בוקר טוב לכולם ../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

ראשית - אני מתנצלת שלא הצלחתי להכנס בערב ראש השנה לאחל לכולם שנה טובה. אמנם לא היינו בבית בחג, אבל כן הייתי צריכה לבשל את כל ארוחות החג עבור מישהו אחר. ומכיוון שאצלינו מכינים את כל האוכל מראש, הייתי צריכה להכין אוכל ל-6 סעודות, עבור 5 נפשות! בחיים לא בישלתי כמויות שכאלו, וזה לוקח המון זמן וכח
אז חלאס עם ההתנצלויות, והנה אני כאן בכדי לברך את כולכם בשנה טובה, גמר חתימה טובה, שתהיה לכולנו ביחד ולכל אחד לחוד שנה טובה ומוצלחת יותר מקודמתה, שנה של בשורות טובות, פרנסה טובה, הצלחה, ישועה, אהבה, שנראה ברכה בכל מעשה ידינו, ושכל תפילותינו ומשאלותינו יתגשמו לטובה
תודה לכל שולחי המסרים על הברכות והאיחולים - מאחלת לכולכם את כל הברכות בחזרה. אוהבת
המשך יום פורה ומוצלח |

לא משהו../images/Emo4.gif

צריכה לדבר עם הרופא ב 8 וחצי ..... מעבר לכך שצריך לעשות שוב בדיקת שתן כי היא נשפכה להם במעבדה בטעות...... גם ככה היה קשה איתו בבדיקה...הוא כבר ידע מה מצפה לו.... וזה כל כך כואב בוריד.... אבא שלי החזיק אותו...ועוד 2 אחיות ועדיין זז והיא נאלצה לשחק קצת עם המחט עד שזה חדר לוריד... כל היום הוא לא הסכים להזיז את היד ורק ב 22:00 בלילה הסכים וגם בקושי רב ובבכי להוריד את הפלסטר מהיד...מסכנים בגיל הזה. יהיה בסדר

nony4

New member
בוקר טוב

היום לא הלכתי לעבודה, הרגשתי כאבי גב ולכן הרשתי לעצמי להישאר בבית ככה זה בהריון עם תאומים בשבוע 30 לא??!!!! אז שיהיה לכולנו המשך יום טוב החלמה מהירה לחולים חופשה נעימה לנופשים

למעלה