בוקר אור

IAM20072007

New member
בוקר אור ../images/Emo42.gif

לא פייר , ישנתי רק 4 שעות בלילה הזה!!!
. את הראלי זה לא ממש מעניין, והוא גרר אותי מהמיטה
. אתמול הינו במסיבה ואני עייפה....
. חבריה שיהיה יום טוב , אני מתחילה לבשל....
. ביי

../images/Emo42.gif בוקר אור!!! ../images/Emo42.gif

השעה הזאת גובלת בפלילים
כבר יותר מדי זמן שלא הייתי ערה בשעות כאלה ביום שישי אבל מישו צריך לעבוד בבית הזה...
יום נעים לכולם!!! יופי.

IAM20072007

New member
אממממממ, אני רואה שאני לא לבד....למרות.. שכבר

היתה לי אורחת היום במטבח, פתאום התעופפה לי
, ולא מספיק היא גם היתה לי על הרגל ולא עקצה אותי!!! איזה מזל!!!!!!!!!!!!! בעלי הצליח להרוג אותה
. חשבתי שהיא רוצה לעזור לי לבשל... בינתיים כבר הסיר מתבשל ....

liri לירי

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif

כמה את זריזה IAM
על הבוקר. מה בתוך הסיר
מהו סיר הסירים שלכם השבת
כ"כ חם שלא בא לי לבשל

IAM20072007

New member
אז ככה.... בסיר הסירים...

קודם כל לא בילשתי יותר מדי , חם ואני עייפה מכל השבוע... צלי עוף ברוטב חרדל ודבש עם שזיפים ותפוחי אדמה אורז לבן עלי גפן בערב נכין סלט חסה זהו להיום חם לי ואין תאבון..

שיו.ממש עשית תיאבון ../images/Emo21.gif אני מריח את הבישול

את הבישולים עד לכאן . נראה שאת מצוברחת , שחם לך , ואת עייפה , וגם אין תיאבון (סימן שאין מצב רוח) . לא נורא , תנוחי קצת , תנסי לנוח :) יהיה בסדר
..

סוף הבוקר טוב לכולן ../images/Emo42.gif.

נראה לי שישנתי יותר מידי , נראה לי שהתעוררתי וקמתי אחרי 9 בבוקר , אז ישנתי איזה 9 שעות . אתמול הייתי עם אמא שלי בסרט "רטטוי" וגם דיברו על זה ב"עסק שחור" אתמול בגלגל"צ |עכבר| . תיהיי חזקה עם הראלי . זה נקרא ממש לא פשוט (בטח יכולים לעזור לך גם בפורום הזה) . בהצלחה בבישול , אולי העכבר מרטטוי יכול לעזור לבשל ? אולי הדבורה מאיה
רצתה לעזור לבשל באמת ? בהצלחה , בבישולים , ויום טוב .
.

שבוע טוב לכולם וסופ"ש נפלא ../images/Emo24.gif

אנחנו עוד כשעה זזים קצת לים....שהשמש תרד ויהיה יותר נעים.... ת'אמת? לא בישלתי כלום!!!! אמרתי שנחזור מהים תיק תק שניצלים (של מאמא עוף בצורת חיות) עם פירה וסלט ירקות ליד וזהו... מחר נוסעים קצת עם הילדים לטייל ובצהריים על האש אצל ההורים... כך שאין לי ממש כוח השבוע לעשות משהו.... ביום ראשון אבשל ל
שיהיה לו לעבודה למהלך השבוע קציצות וממולאים (על פי הזמנתו!) אז בינתיים מאחלת לכולנו סוף שבוע שקט...סעו בשלום....תהנו ...תצחקו... בשורות טובות....אושר ובריאות בשפע
מקסי

למעלה